MENÜ

'Hepimiz baykuşuz'

Kolombiya'da Moreno adlı futbolcunun öldürdüğü baykuşu önce Boz Baykuşlar, sonra da Beşiktaş seyircisi unutmadı. Tribünde, 'Hepimiz Baykuşuz. Boz Baykuşlar, acınızı paylaşıyoruz' pankartı açıldı.

'Hepimiz baykuşuz'

Siyah-Beyazlı taraftarlar, her zaman olduğu gibi dün de farkını ortaya koydu. Artık ünü Türkiye sınırlarını aşan Beşiktaş seyircisi, Trabzonspor mücadelesinde de sosyal içerikli pankartlarına bir yenisini ekleyerek herkesin gönlünde taht kurdu. Kara Kartal’ın gündeminde bu kez baykuş vardı! Kolombiya’da Luis Moreno adlı futbolcu, sahaya düşen baykuşu ayağıyla tekmeleyerek öldürmüştü. Süper Lig’de buna ilk tepkiyi, İstanbul Büyükşehir Belediye’nin taraftar grubu Boz Baykuşlar göstermiş ve ‘Sahalarda baykuş istismarına hayır’ pankartı açmıştı. Dünkü karşılaşmada bu kez Beşiktaş seyircisi, ‘Hepimiz Baykuşuz. Boz Baykuşlar acınızı paylaşıyoruz. Katil Moreno’ yazılı pankartla Boz Baykuşlar’a destek verdi ve bu üzücü olayı kınamayı ihmal etmedi.

‘Taraftara artık ayıp oluyor’

Hatırlanacağı gibi bu hareketinin ardından ölüm tehditleri alan Moreno’ya Kolombiya Futbol Federasyonu iki maçtan men ve 560 Euro da para cezası vermişti. Öte yandan Beşiktaşlılar, geçen hafta vefat eden eski başbakanlardan Saadet Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ı da unutmadığını, yine pankartla gösterdi. Bu arada karşılaşma sonunda Beşiktaş tribünleri, alınan mağlubiyet sonrasında oyunculara tepki gösterdi. Seyirci, 90 dakika sonunda hep birlikte, ‘Taraftara artık ayıp oluyor’ diyerek tempo tuttu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ