MENÜ

'Hep destek tam destek'

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında, 9 Şubat Pazar günü deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-Lacivertli taraftarlar, Can Bartu Tesisleri'ne gelerek takımlarına destek verdiler.

'Hep destek tam destek'

Fenerbahçe, yarın deplasmanda Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma çalışmaları devam ederken tesislere gelen Sarı-Lacivertli taraftarların, tezahüratlarla Sivasspor maçı öncesi takıma destek verdiği bildirildi. Taraftarların futbolculara ve teknik direktör Ersun Yanal’a sevgi gösterisinde bulunduğu kaydedildi. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan futbolcuların, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptığı belirtildi. Futbolcuların daha sonra dar alanda dönüşümlü olarak hücum ve defans organizasyonları çalıştıkları, antrenmanın şut ve bireysel çalışmalarla sona erdiği ifade edildi.

Tarihi yolculuk

Lider Fenerbahçe bugün saat 14.30’da Sivas yolculuğuna başlıyor... Sarı- Lacivertli ekip, özel bir uçakla İstanbul’dan ayrılacak. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri de bu seyahatte, takımı yalnız bırakmayıp, aynı uçakta Sivas deplasmanına gidecekler. Aziz Yıldırım tam üç yıl aradan sonra takımı ile deplasmana gidecek. Başkan 22 Mayıs 2011’de yine Sivas deplasmanında takımla birlikteydi. Bu arada Fenerbahçe taraftarlarının Sivas’ta takıma bir karşılama töreni hazırladıkları öğrenildi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ