MENÜ

Hep destek tam destek

FANATİK'e konuşan Başkan Sadri Şener, “Son haftada yaşananlar beni umutsuzluğa değil, aksine daha da umutlu olmaya sevk etti. Gördük ki Fenerbahçe de en az bizim kadar baskı ve stres altında. Kent takıma sahip çıkmalı” ifadelerini kullandı.

Hep destek tam destek

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’den takımına tam destek... Sarı-Lacivertli tribünlerin sloganıyla Bordo-Mavili oyunculara ve teknik heyete güven aşılayan Karadeniz temsilcisinin patronu, ligin kalan haftalarında her türlü sonucun ortaya çıkabileceği görüşünde. Kalan 4 maçın 12 puan anlamı taşıdığından bahseden Sadri Şener, “Her açıdan, hem yönetim olarak hem takım hem de teknik ekip yönünden bu sürece hazırız. Son hafta gösterdi ki, sürekli bizim takımımızla özdeşleştirilen baskı ve stres Fenerbahçe’yi de etkilemiş durumda. Şu an için şartlar eşit. İkimizin de rakipleri zorlu, hedefi aynı” değerlendirmesini yaptı.

‘Kent de mücadele etsin’
Başkan Sadri Şener, en önemli mesajını ise Trabzon şehrine yolladı. Daha önceki bazı olumsuz tablolardan hareket eden Bordo-Mavililer’in 1 numarası, “Doğrusunu söylemek gerekirse küskünlük, tribünlerdeki olumsuz enerji takımımıza da yansır. Herkesin bu bilinçle hareket etmesi gerekiyor. Daha önce de söyledim, şampiyonluk için son ana kadar mücadele edeceğiz. Bu mücadeleyi taraftarlarımızın, kentimizin de bırakmaması lazım. Sonuçta bu iş topyekün altından kalkılacak bir iş” ifadelerini kullandı.

Serhat Demirtaş

Haberin Devamı
YORUM YAZ