MENÜ

THF Başkanı Uğur Kılıç: Kaybettiklerimizden ders çıkartacağız

Türkiye Hentbol Federasyonu Başkanı Uğur Kılıç, U17 Kız Milli Hentbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olmasının ardından yaptığı açıklamada, "Kaybettiklerimizden ders çıkartacağız ve inşallah önümüzdeki turnuvaları şampiyon olarak bitireceğiz" dedi.

THF Başkanı Uğur Kılıç: Kaybettiklerimizden ders çıkartacağız

U17 Kız Milli Hentbol Takımı, U17 Kızlar Avrupa Hentbol Şampiyonası ikinci klasman finalinde Avusturya'ya 34-29 mağlup olarak gümüş madalya kazandı. Düzenlenen madalya törenin ardından Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Başkanı Uğur Kılıç, turnuvaya ilişkin basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

İlk günden itibaren milli takımın son topa kadar mücadele ettiğini ve çok başarılı bir turnuva geçirdiğini kaydeden Kılıç, "B klasman Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olduk ve A klasmana çıkmayı hak ettik. Bu çok önemli ve çok uzun yıllardır beklediğimiz bir başarı. U17 bizim proje takımımız, U19 olduklarında bu başarıyı elde etmelerini bekliyorduk ama bize bu başarıyı erkenden verdiler. Evet son maçı kaybettik, şampiyon olamadık ama sporun içerisinde bu var. Kaybettiklerimizden ders çıkartacağız ve inşallah önümüzdeki turnuvaları şampiyon olarak bitireceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ