MENÜ

Hentbol Avrupa Kupası'nda Beşiktaş ve Spor Toto ikinci turda

Hentbolda EHF Erkekler Avrupa Kupası birinci eleme turunda mücadele eden iki temsilcimiz Spor Toto Spor Kulübü ve Beşiktaş Safi Çimento rakiplerini oynadıkları iki maçta da yenerek adlarını ikinci tura yazdırdı.

Hentbol Avrupa Kupası'nda Beşiktaş ve Spor Toto ikinci turda

Finlandiya'nın Helsinki kenti Pirkkola Salonu'nda bugün oynanan birinci tur rövanş maçının ilk devresini 11-13 geride tamamlayan Spor Toto, maçı 36 - 29 kazanarak tur atladı. IFK Handball Helsinki takımı ile aynı salonda dün oynadığı ilk maçı da temsilcimiz Spor Toto 29-28'lık skorla kazanmıştı. Spor Toto, ikinci turda Karadağ'ın RK Buducnost Podgorica takımı ile karşılaşacak.

Haberin Devamı

Haldun Alagaş Spor Salonu'nda Ukrayna'nın Donbas takımını dün oynanan ilk maçta 41-30 yenen Beşiktaş Safi Çimento, bugün aynı salonda oynanan rövanş maçını da 43-19 kazanarak ikinci tura yükseldi. Beşiktaş Safi Çimento, ikinci turda Kosova'nın KH Besa Famgas takımı ile karşılaşacak.

Dört takımımızın mücadele edeceği Erkekler Avrupa Kupası ikinci turuna doğrudan katılan temsilcimiz Beykoz Belediyesi Belçika'nın HC Vise BM ile Sakarya Büyükşehir Belediyesi ise Norveç'in Runar Sandefjord takımı ile karşılaşacak. İkinci tur karşılaşmaları 14-15 Ekim (ilk maç) ve 21-22 Ekim 2023 tarihlerinde oynanacak.

YORUM YAZ