MENÜ

Erkek Plaj Hentbol Milli Takımı, üçüncülük maçı oynayacak

A Milli Erkek ve Kadın Plaj Hentbol Takımlarımızın mücadele ettiği 2022 Plaj Hentbolu Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grup ve yarı final maçları tamamlandı.

Erkek Plaj Hentbol Milli Takımı, üçüncülük maçı oynayacak

A Milli Erkek ve Kadın Plaj Hentbol Takımlarımızın mücadele ettiği 2022 Plaj Hentbolu Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grup ve yarı final maçları tamamlandı. Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'da oynanan şampiyonada Erkek Plaj Hentbol A Milli Takımı, bugün oynadığı son grup maçında Romanya'yı 2-0 mağlup ederek grubunu ikinci sırada tamamladı.

Haberin Devamı

Milliler, yarı final maçında A Grubu birincisi Macaristan ile oynadığı maçı 2-0 kaybetti. A Milli Takım, yarın Ukrayna ile üçüncülük maçında mücadele edecek. Şampiyonanın finalinde Almanya ile Macaristan karşılaşacak.

Kadın Milli Takımı ise B Grubu'nu üçüncü sırada tamamladı. Milliler, 5-8 klasman sıralama maçında bugün A Grubu dördüncüsü İtalya ile oynadığı karşılaşmayı 2-0 kaybetti. Millilerimiz yarın Slovakya ile yedincilik maçı oynayacak.

Başantrenör Kadir Ayar yönetimindeki Kadın Plaj Hentbol A Milli Takımı kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Esma Adnar, Ümmügülsüm Bedel, İrem Köseler Karaduman, Betül Karaaslan, Ayşenur Sormaz, Elif Yaren Uzun, Reyhan Kaya, Ecem Birben, Funda Baş, Serpil Abdioğlu.

Haberin Devamı

Başantrenör Akın Yenigün yönetimindeki Erkek Plaj Hentbol A Milli Takımı kadrosunda şu isimler bulunuyor:

Tahir İlkbahar, Taner Günay, Alperen Başer, Egemen Çakır, Mehmet Emre, Musa Günerler, İsmet Yılmaz, Fatih Çalkamış, Ramazan Mutlu, Murat Enç.

YORUM YAZ