MENÜ

Henrique attı, Fırtına kazandı: 0-1

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Dinamo Minsk deplasmanına konuk olan Trabzonspor, rakibini 1-0'lik skorla mağlup ederek rövanş öncesi avantaj elde etti. Bordo-Mavili kulübün golünü 41. dakikada Henrique attı.

Henrique attı, Fırtına kazandı: 0-1

video.fanatik.com.tr/diger/henrique-atti-firtina-kazandi/42645


UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Trabzonspor, Dinamo Minsk deplasmanına konuk oldu. 90 dakika boyunca rakibine oranla daha iyi bir oyun ortaya koyan Bordo-Mavililer, Henrique'nin 41. dakikada kaydettiği golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Trabzonspor, bu sonuçla tur için büyük bir avantaj elde etti.

Her iki takım da 10 kişi kaldı

Karşılaşmada son dakikalar oynanırken Trabzonspor'da Gustavo Colman, rakibine yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı edildi. Bu pozisyonun ardından sahada sinirler gerildi. Minsk forması giyen Lazar Veselinovic ise sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kartla cezalandırıldı ve her iki takım da mücadeleyi 10 kişi tamamladı.

Akçay kadroyu bozmadı


Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda oynadıkları Derry City maçında sahaya sürdüğü 11'i korudu. Derry City karşısındaki iki maçta da 11'ini bozmayan Akçay, Minsk maçında da aynı 11'i sahaya sürerek, istikrardan yana olduğunu gösterdi.

Malouda ilk kez sahada

Trabzonspor'un yeni transferlerinden Florent Malouda, Dinamo Minsk ile oynanan maçın 18 kişilik kadrosunda yer aldı. Bordo-Mavili takımla yaptığı bir haftalık antrenman sonucunda performansı yeterli görünen futbolcunun oldukça heyecanlı olduğu görüldü. Fransız yıldız, 59. dakikada Celustka'nın yerine oyuna dahil oldu ve Bordo-Mavili formayı bir resmi karşılaşmada ilk kez giydi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ