MENÜ

Hem tepki hem destek

Şehirde şu anda tek gündem, Galatasaray'la oynanacak maç. Kırmızı-Siyahlı taraftarlar hem Cim Bom'a fazladan 5 bin bilet ayrılması, hem de yüksek bilet fiyatları nedeniyle yönetime tepkili. Ancak takımlarını sonuna kadar desteklemeye de kararlı.

Hem tepki hem destek

Oldukça kritik bir maçta Galatasaray’ı konuk edecek olan Gaziantep’in şehir olarak karşılaşmanın havasına şimdiden girdiğini söylemek mümkün. Belki de lig şampiyonunun belirleneceği 90 dakika öncesinde konuşma fırsatı yakaladığımız Gaziantepsporlu taraftarların bu durumu çok da önemsediklerini söyleyemeyiz. Onlar için şampiyonluk ipini kimin göğüsleyeceğinden çok kendi takımlarının neler yapacağı önemli. Zorlu maç öncesinde yönetime serzenişte bulunan taraftarlar, Galatasaray’a ekstradan 5 bine yakın biletin verilmesine çok tepkililer. Öte yandan bilet fiyatlarının da bir hayli yüksek olduğunu dile getiren Gaziantepliler, bu nedenle maç günü protesto yapacaklarını belirttiler.

Haberin Devamı

‘Alkış’ taraftarları böldü

Özellikle genç futbolseverlerin bu mücadeleye yoğun ilgi göstereceğini ayak üstü yaptığımız sohbetlerde görmemiz zor olmadı. Bir grup taraftar Galatasaray’ın şampiyon olması durumunda rakiplerini alkışlayacaklarını, futbolu bunların güzelleştirdiğini belirtti. Ancak başka bir grup da bunun tam tersi bir görüş ortaya koydu. Onlar için ne Galatasaray’ın ne de Fenerbahçe’nin bir önemi var. Tek önemsenen şey Gaziantepspor’un başarısı. Bu nedenle ‘alkış’a pek sıcak bakmıyorlar. Ayrıca hepsinin ortak görüşü, skor ne olursa olsun takımı son düdüğe kadar desteklemek.

‘Kendi işimize bakarız’

Akşam antrenmanlarını izleme fırsatını bulduğumuz Kırmızı-Siyahlı takımın oyuncularında da benzer bir görüşün hakim oldğunu gördük. Bu maça da her zamanki gibi hazırlandıklarını dile getiren oyuncular, “Ligi kimin zirvede bitireceği bizi ilgilendirmiyor. Galatasaray’ı yenip rahat bir nefes almak istiyoruz. Sadece kendi işimize bakıyoruz” diyorlar. Takım ve taraftarların ortak düşüncesi gösteriyorki yarın akşam her yönüyle çekişmeli bir 90 dakika bizleri bekliyor.

YORUM YAZ