MENÜ

Hem ev arkadaşı hem rakibi! Türkiye'de eşi benzeri görülmedi....

Fatih Karagümrük oyuncusu Alassane Ndao ve Ümraniyespor'da oynayan Bafetimbi Gomis'in kuzeni Honore Gomis aynı evi paylaşıyor. İkili karantina günlerinde antrenmanlarını beraber yapıyor. İkili, liglere verilen aranın son bulmasıyla ilk maçlarında birbirlerine rakip olacaklar. İşte ikilinin Fanatik okuyucularına özel paylaştıkları görüntüler...

Salgın nedeniyle ligler ertelenmeden önce TFF 1. Lig'de 22 Mart tarihinde Ümraniyespor evinde Fatih Karagümrükspor'u ağırlayacaktı. Corona virüs nedeniyle ertelenen maçın ardından eşi benzerine zor rastlanacak bir olay yaşandı.

Haberin Devamı

Fatih Karagümrük oyuncusu Alassane Ndao ile Ümraniyespor'da oynayan Bafetimbi Gomis'in kuzeni Honore Gomis'in aynı evi paylaşıyor olması ve ikilinin beraber antrenman yapıyor olmaları şaşırttı.

Ligin açılmasıyla birlikte karşı karşıya gelecek ikili, evlerinin bahçesinde ayak tenisi oynadıkları anları Fanatik okuyucuları için paylaştı.

TFF 1. Lig'de maçların oynanmaya başlanmasının ardından ise bu ikilinin aralarındaki mücadelede nasıl performans sergileyecekleri ise şimdiden merak konusu oldu.

Fransız ekibi Olympique Lyon’un bünyesindeki Dakar Sacre Coeur’da gösterdiği performanstan ötürü ülkesinin milli takımlarının çeşitli yaş gruplarında forma giyen Alassane Ndao, ülkesindeki bir çok takımda da kaptanlık yapmıştı.

Haberin Devamı

TFF 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor, eski Galatasaraylı Bafetimbi Gomis'in kuzeni Senegalli forvet Honore Gomis'i geçtiğimiz yıl ise yaz transfer döneminde kadrosuna katmıştı.

YORUM YAZ