MENÜ

Hedefte Van der Vaart var

Beklendiği üzere ara transferi suskun geçiren ve asıl bombaları sezon başına bırakan Fenerbahçe'de çalışmaların şimdiden başladığı ortaya çıktı. Hamburg'un Hollandalı yıldızı için yakın arkadaşı Dirk Kuyt aracılık yapıyor.

Hedefte Van der Vaart var

Fenerbahçe Yönetimi, ara transferde takviye yapılmayacağını duyurmuş, sessizliğini korumuştu. Ancak kulislerde, Sarı-Lacivertliler’in yeni sezonda hem Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılım için şampiyonluğu hem de Devler Ligi’nde başarıyı hedefleyen çok flaş adımlar atacağı konuşuluyordu. O planlar dahilinde isimler de somutlaşmaya başladı. Kanarya’nın listesinin başında, daha önce de gündeme gelen bir oyuncunun adı var: Van der Vaart...

Kuyt hep anlatıyor

Ajax, Real Madrid, Tottenham gibi üst düzey ekiplerin formasını giyen ve şu anda Bundesliga’da Hamburg’da oynayan Hollandalı, sorunsuz kişiliği ile biliniyor, deneyimiyle fark yaratıyor. Orta alan ile hücum arasındaki bağlantıyı kuran bir solak olan Van der Vaart’ın transferine aracılık edecek kişi de yakın arkadaşı Dirk Kuyt. Sık görüştüğü vatandaşına her fırsatta Fenerbahçe’nin hedeflerini, kurumsal yapısını anlatan Kuyt üzerinden çalışacak olan yönetimin transferi sezon sonundan önce netliğe kavuşturması bekleniyor. 2015’in yazında Hamburg ile sözleşmesi bitecek 31 yaşındaki futbolcuya kulübünün de para kazanmak için yeşil ışık yakacağı kaydedildi.

VAN DER VAART İSTATİSTİKLERİ

Mehmet Demircan
/Yusuf Dursun

Haberin Devamı
YORUM YAZ