MENÜ

'Hedefimiz Avrupa'

Dün basın toplantısı düzenleyen Gheorghe Hagi, oyuncularını tanıma sürecinin devam ettiğini söylerken, Galatasaray'ın Avrupalı bir takım olduğunu vurguladı ve “Hedefim sadece Türkiye'de başarı değil” dedi.

'Hedefimiz Avrupa'

Sarı-Kırmızılılar’ın teknik direktörü Hagi, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleştirdiği basın toplantısında merak edilen sorulara yanıt verirken, geleceğe yönelik hedeflerini de anlattı. Takımda bulunan tüm futbolcuların kendini aşması gerektiğini belirten Hagi, “Herkesin takıma maksimum katkı yapması gerekiyor. Ben, kollektif bir felsefe içinde oyun kurmak ve onları başarıya ulaştırmak için buraya geldim. Her oyuncu taşın altına eline sokmalı ve her şeyini takım için vermeli” dedi. Avrupa’da başarıya büyük önem verdiğini söyleyen Rumen hoca, “Galatasaray Avrupalı bir takımdır. Hedefim, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da başarılı olacak bir takım yaratmak” ifadesini kullandı.

‘Artık 4 büyük yok’

Gheorghe Hagi, Türk futbolunda iyiye doğru bir gidişat gördüğünü belirterek “Takımların kadro kalitesi yükselince ligde rekabet arttı. Futbol eskisi gibi uzun toplarla oynanmıyor. Herkes iyi oynamaya çalışıyor. Artık 3-4 büyük takım yok” dedi. Manisaspor maçı öncesinde takımın son durumu ilgili soruları da yanıtlayan Rumen teknik adam, “Çok iyi çalışmamız ve sahadan iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor. Kupa maçından sonra sakat oyuncularımızla ilgili değişen bir şey yok. Durum bu ve böyle devam etmeliyiz” şeklinde konuştu. Hagi, transfer konusunda ise henüz kesinleşen bir düşüncesi olmadığını, bütün futbolcuları iyice tanıdıktan sonra bir liste hazırlayabileceğini sözlerine ekledi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ