MENÜ

"Hedef kalıcı olmak"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Michael Skibbe, "Takım olarak hedefimiz Süper Lig'de kalıcı olabilmek, bunu başaracak kapasiteye de sahibiz" dedi.

"Hedef kalıcı olmak"

Michael Skibbe, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendileri için lige iyi başlamanın önemli olduğunu belirterek, özellikle ilk 4 hafta zorlu maçların kendilerini beklediğini söyledi.

Haberin Devamı

Ligin başlamasına bir aylık bir zaman olduğunu ve bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmek istediklerini ifade eden Skibbe, "Takım olarak hedefimiz Süper Lig’de kalıcı olabilmek, bunu başaracak kapasiteye de sahibiz" diye konuştu. Yeni sezon hazırlıklarının ilk kampı olan Gerede’de yoğun bir tempoyla çalıştıklarını aktaran Skibbe, şunları kaydetti:

"Burada iki hazırlık maçı yaptık. Şu anda 35 kişilik bir kadromuz var. Bu kadro arasında en idealini çıkartmaya gayret göstereceğiz. Hazırlık maçlarımızda tanıdık ve bildiğimiz futbolcuların dışında gençlere fırsat verdim. Onları gözlemliyorum. İkinci kampımızda kadroyu aşağıya düşüreceğiz." Skibbe, hazırlık maçlarındaki tespitlerine göre transfer yapabileceklerini sözlerine ekledi.

YORUM YAZ