MENÜ

Hedef Estonya!

Brezilya yolunda ilk engel olan Hollanda'yı aşamadık, ancak önümüzde ciddi bir telafi fırsatı var. Grubun zayıf halkası Estonya'yı salı günü Saracoğlu'nda konuk edeceğiz. Kazanırsak, yarışa yeniden ortak olacağız

Hedef Estonya!

2014 Dünya Kupası’nda Brezilya’da olmak istiyoruz. Bu yolda çıktığımız grup elemelerinde ilk sınavımızı Hollanda deplasmanında verdik, ancak başarılı olamadık. Grubun favorisi olarak gösterilen rakibimize 2-0’la boyun eğdik, ama önümüzde çok önemli bir telafi fırsatı var. Zira grubun zayıf halkası Estonya, salı günü saat 21.00’de Şükrü Saracoğlu Stadı’nda konuğumuz olacak. Bu karşılaşmayı kazanmamız halinde, gruptaki zirve yarışına yeniden ortak olacağız. Bu arada rakibimiz de ilk sınavını kendi evinde Romanya’ya karşı verdi ve sahadan 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Hedef şeytanın bacağını kırmak
Son 2 Dünya Kupası’nı televizyondan izleyen ve bugüne kadar tüm grup elemelerinde Play-Off yoluyla üst tura çıkabilen Türk Milli Takımı’nda bu kez hedef doğrudan bilet alabilmek. İşte Abdullah Avcı ve öğrencileri Estonya karşısına bu bilinçle çıkıp, Türk halkının yüzünü güldürmeyi istiyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ