MENÜ

Hedef: 2 maçta 6 puan

BANK Asya 1'inci Lig'inde 2 hafta üst üste deplasmana gidecek Çaykur Rizespor'da Teknik Direktör Ümit Kayıhan, hedeflerinin iki maçta 6 puan olduğunu söyledi.

Hedef: 2 maçta 6 puan

Galibiyet serilerine deplasman galibiyetlerini de eklemek zorlunda olduklarını kaydeden, iç saha galibiyetlerinin hedefleri için yeterli olmadığını vurgulayan Kayıhan, deplasmanlarda kazanmak için oynamak ve başarmak zorunda olduklarını söyledi. Kayıhan, şöyle dedi:
"Deplasmanlarda hedeflediğimiz puanları alamıyoruz. Artık deplasmanlarda puan kazanmamız lazım. İçeride topladığımız puanlar yetmiyor. Rakiplerimizde bizi takip ediyor. Biz üst sıradaki takımları takip ediyoruz. Sekiz takım şampiyonluk yarışında, biz de bunlardan biriyiz. Son 10 haftaya girilirken kalan 30 puan var. Yukarıdan ve aşağıdan kopmalar yavaş yavaş başladı. Yukarıdan kopmamak için deplasman maçları çok önemli."

Haberin Devamı

"HEDEF 6 PUAN"
Ligde 2 maç üst üste deplasmana gideceklerini anlatan Kayıhan, Giresunspor ve Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşacaklarını hatırlatarak, "İki deplasman maçında 6 puan hedefliyoruz. Deplasmanlarda kazandığımız taktirde aradaki farkı kapatarak öne geçebiliriz. Hiç bir zaman deplasmanlara beraberlik için gitmeyeceğiz. Deplasmanlarda kazanmaya oynamak ve kazanmak zorundayız" diye konuştu.

SAKAT OYUNCULAR ÇOĞALDI
Bu arada Çaykur Rizespor’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında aldıkları darbeler sonucu Serkan, Çağrı, İlyas, Mehmet ve Koray sakatlandı. Mehmet ve Koray’ın durumunun iyi olduğu, diğer 3 futbolcunun ise sağlık kontrolünün ardından durumlarının netleşeceği belirtildi. Öte yandan Clement’in sakatlığının da sürdüğü ifade edildi.

Haberin Devamı

DHA-Rize - Muhammet KAÇAR

YORUM YAZ