MENÜ

Hazırlıkları başlıyor

Adanaspor, 2012-2013 futbol sezonu hazırlıklarına 15 Temmuz Pazar günü Çatalan Tesislerinde kampa girerek başlayacak.

Hazırlıkları başlıyor


Kulübün sitesinde yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz Pazar günü öğle yemeğinde biraraya gelecek futbolcular, akşam saatlerinde günün ilk antrenmanını yapacak.

21 Temmuz’a kadar çalışmalarını Adana’da sürdürecek turuncu-beyazlı ekip, 23 Temmuz’da Kocaeli Kartepe’ye gidecek.

İkinci etap çalışmalarına Kartepe’de devam edecek Adanaspor, bu sürede Kartalspor, Samsunspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Bandırmaspor’la hazırlık maçları yapacak.

10 Ağustos’taki Bandırmaspor maçının ardından 3 gün izin yapacak olan futbolcular son etap için, Adana’da toplanarak Osman Yereşen Tesisleri’nde lig hazırlıklarına devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yeni sezonun Türk futboluna ve Adanaspor camiasına hayırlı olmasını diledi.

Türk futbolunun geçen sezona sıkıntılarla başladığını belirten Eriş, "Sorunsuz ve güzel bir lig olmasını temenni ederim. Adanaspor olarak hedefimizde bir sapma yok. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. 2 etaplı geçireceğimiz kamp süresince Kartepe’de 5 müsabaka oynayacağız. Lige kadar hazır hale geleceğimizi düşünüyorum. Tıpkı futbolcularım gibi ben de taraftarımızı çok özledim. 7 Temmuz’da kutlanan Adanasporlular gününde ortaya çıkan tablo beni çok heyecanlandırdı" dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ