MENÜ

Hazırlıklar sürüyor

TRABZONSPOR, dün oynadığı ilk hazırlık maçının ardından Hollanda kampındaki antrenmanlarına ara vermeden devam etti.

Hazırlıklar sürüyor

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde Tegelen İrene Sport Center’da yapılan antrenmana salonda çalışan kaleci Tolga Zengin katılmadı. Sakatlığı nedeniyle Hollanda kampındaki antrenmanlara bugüne kadar katılamayan ve çalışmalarını salonda sürdüren Aykut Akgün yürüyüş, adalesinde gerginlik olan Colman ise düz koşu yaptı. Son üç antrenmana katılmayan Sapara ise takımla birlikte çalıştı.

GÜNEŞ ÜŞÜDÜ!

Antrenmanın yapıldığı Tegelen’de sabahtan itibaren etkisini gösteren sağanak yağmur ve fırtına bordo – mavilileri de etkiledi. Antrenman sahasına tişörtleriyle gelen futbolcular malzemecilerden eşofman üstlerini istedi. Teknik Direktör Şenol Güneş de sahaya çıktıktan sonra montunun kapüşonunu kapatarak antrenman boyunca çıkarmadı.

ÖNCE GÜÇ SONRA TAKTİK

Antrenmanın ilk bölümünde elastiki bantlarla güç ve dayanıklılık çalışması yapan Trabzonsporlu futbolcular daha sonra dar alanda pas ve yan top antrenmanı gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanın son bölümünde ise fizyolojik saatler takılarak serbest koşu gerçekleştirildi.

İKİNCİ PROVA YİNE SEYİRCİSİZ

Sezonun ilk hazırlık maçında Alman Amatör Lig ekiplerinden KFC Uerdingen ile 1 – 1 berabere kalan Trabzonspor, yarın (Cuma) ikinci hazırlık maçını oynayacak. Bordo – mavililer, Almanya’nın Krefeld Kentindeki Grotenburg Stadion’da TSİ 19.00’da başlayacak maçta Hollanda 1. Lig ekiplerinden Willem II ile karşılaşacak. Şenol Güneş’in yine çok sayıda futbolcuya görev vermesi beklenen maç, ilk maçta olduğu gibi seyircisiz oynanacak.

TRANSFER ZİRVESİ HOLLANDA’DA TOPLANACAK

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, cumartesi günü geleceği Hollanda’da Asbaşkan Nevzat Şakar ve Teknik Direktör Şenol Güneş’le özel bir toplantı yaparak, başta transfer olmak üzere gelişmeleri masaya yatıracak. Güneş’in istediği bilinen bir stoper ve bir forvetin transferiyle ilgili görüş alış verişinde bulunulacak.

BARIŞ ATAŞ’A YENİ TEKLİFLER

Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmeyen ve kampa götürülmeyen Barış Ataş’a, Süper Lig takımlarından Kasımpaşa ve Antalya ile Bank Asya 1. Lig takımlarından Adana Demirspor ve Karşıyaka’nın talip olduğu öğrenildi. Kiralık olarak gönderilmesi düşünülen Barış için kulüplerle görüşmelerin sürdürüldüğü belirtildi.

Ömür AVCI/TEGELEN(Hollanda),(DHA)

Haberin Devamı
YORUM YAZ