MENÜ

'Hayatımın kararıydı'

Cim Bom'un kaptanı Selçuk, “Bir gün Galatasaray'da forma giyeceğimi biliyordum. Hayatımda bugüne kadar verdiğim en güzel karar Galatasaray'a gelmek oldu” diye konuştu

'Hayatımın kararıydı'

Galatasaray’ın tecrübeli kaptanı Selçuk İnan ve komedyen Ceyhun Yılmaz, GSTV’de Melisa Çizmeci’nin sunduğu ‘Ünlüler Geçidi’ programında bir araya geldi. Yıldız oyuncunun yaptığı açıklamalardan öne çıkan ifadeler şöyle: “Bir gün Galatasaray’da forma giyeceğimi biliyordum ve hedefimde Galatasaray’da şampiyonluk yaşamak vardı. Hayatımda bugüne kadar verdiğim en güzel karar Galatasaray’a gelmek oldu. Bu aralar çok yoğun tempodayım ama boş vaktimi sürekli evde geçiriyorum. Zaman zaman arkadaşlarla yemeğe çıkıp sinemaya gidiyorum en fazla. Burak ile birlikte olunca çok gülüyoruz. Hele bir de Arda gelince konuşmadan bile gülüyoruz. Tavlayı Arda ve Burak’a ben öğrettim. Onları hep yeniyorum. Burak Yılmaz’la o kadar çok anım var ki, anlatsam bir programa sığmaz...”

‘Lampard heyecanlandırıyor’


“Arabada sürekli olarak müzik dinlerim. Favori şarkıcılarım Sezen Aksu ve Tarkan. En favori şarkımsa Sezen Aksu’dan Firuze. Chelsea eşleşmesi takım içinde çok konuşuluyor tabii ki, ama önümüzde daha çok lig maçı var o zamana kadar. Beni Chelsea’de heyecanlandıran isim olarak Lampard’ı gösterebilirim.”

SELÇUK İNAN İSTATİSTİKLERİ

Haberin Devamı
YORUM YAZ