MENÜ

Hatem Ben Arfa, PSG'den ayrıldığını açıkladı

Yıllardır Fenerbahçe'nin hayallerini süsleyen Fransız yıldız, İnstagram'dan yaptığı paylaşımla takımına erkenden veda etti: Zor zamanlar geçirsem de bu formayı giydiğim için mutluyuk. PSG maceram yakında bitiyor

Hatem Ben Arfa, PSG'den ayrıldığını açıkladı

Hatem Ben Arfa, son 2 sezondur transfer dönemlerinde Fenerbahçe’nin gündeminden düşmüyor. Sarı-Lacivertli yöneticiler geçtiğimiz yaz Fransız oyuncuya imza attırmak için çok uğraşmış ancak Ben Arfa’nın PSG ile alacak sorunlarını çözememesi nedeniyle transfer gerçekleşmemişti. Tecrübeli futbolcu, dün Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Fransız devinden ayrılacağını açıkladı. Ben Arfa mesajında, “Yakında PSG maceram bitiyor. Zor zamanlar geçirmeme rağmen bu formayı giydiğim için mutluyum. Buradan çok güzel anılarla ayrılacağım. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu kulübü her zaman seveğim” ifadelerini kullandı.

Bonservis sorunu yok

31 yaşındaki oyuncu, 2016’da Nice’le olan sözleşmesi bittikten sonra PSG’ye imza atmıştı. Ben Arfa, burada bir türlü bekleneni veremedi, bu sezon hiç forma giyemedi. Yıldız futbolcunun kulübüyle olan sözleşmesi haziran ayında sona erecek ve boşa çıkacak.

Hatem Ben Arfa, PSGden ayrıldığını açıkladı



Çağlar Söyüncü için 30 milyon Sterlin

Haberin Devamı
YORUM YAZ