MENÜ

Hatayspor'dan Arturo Mina bombası

Tarihinde ilk kez Süper Lig'e çıkan ve burada kalıcı olmak isteyen Hatayspor transferde iddialı... Forvet hattını Aaron Boupendza ile güçlendiren Güney ekibi stoper için de Yeni Malatyaspor'dan ayrılan Arturo Mina ile ilk görüşmeyi gerçekleştirdi

Hatayspor'dan Arturo Mina bombası

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor iddialı bir kadro kurmak adına harekete geçmiş ve Fransız ekibi Bordeaux'dan forvet Aaron Boupendza'yı renklerine bağlamıştı. Güney temsilcisi transferde gaza bastı ve savunma için tanıdık bir isme yöneldi: Arturo Mina... Yeni Malatyaspor ile sözleşmesi sona eren ve bonservisini eline alan Ekvadorlu stoper ile ön görüşme yapan Bordo- Beyazlılar olumlu yanıt aldı.

Haberin Devamı

3 yıldır Türkiye'de

29 yaşındaki stoper ile önümüzdeki günlerde bir kez daha pazarlık masasına oturacak olan Hatay transfere nokta koymayı hedefliyor. 2017'den bu yana Malatya forması giyen Mina'nın, Türkiye'de kalmaya sıcak baktığı ve bu nedenle Hatay ile yaptığı pazarlıklarda işi zorlaştırmadığı gelen haberler arasında.

Taraftardan büyük jest

Mina ligin son haftasında Gaziantep FK'ya 1-0 mağlup oldukları karşılaşma sonrasında küme düştükleri için gözyaşlarına hakim olamamıştı. Yabancı olmasına rağmen duygularına engel olamayan Ekvadorlu oyuncuya, Sarı- Kırmızılı taraftarlar büyük jest yapmıştı. TFF'nin kararıyla küme düşmenin kaldırılması sonrasında Malatyalı futbolseverler, Mina'nın evine gitmiş ve moral vermişti.

YORUM YAZ