MENÜ

Volkan Demirel'den Fenerbahçe açıklaması: Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay...

Deprem felaketinin izlerini üzerinden atmaya çalışan ve yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Zorlu sürecin devam ettiğini vurgulayan, yaptıkları transferlerin bir hikayesi olduğunun altını çizen başarılı futbol adamı; Fenerbahçe ve İsmail Kartal ile ilgili de konuştu.

Volkan Demirel'den Fenerbahçe açıklaması: Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay...

6 Şubat'ta yaşanan yıkıcı depremlerin ardından geçtiğimiz sezon ligden çekilmek zorunda kalan, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor'da transfer çalışmaları da bir yandan devam ediyor. Nikola Maksimovic, İbrahim Demir, Oğuzhan Matur, Fisayo Dele-Bashiru, Armin Hodzic, Visar Bekaj, Görkem Sağlam, Onur Arı, Giorgi Aburjania ve Carlos Strandberg'i transfer eden Akdeniz ekibi, güçlü bir kadroyla lige girmenin planlarını yapıyor.

Haberin Devamı

Volkan Demirelden Fenerbahçe açıklaması: Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay...

VOLKAN DEMİREL'DEN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Yeni sezon hazırlıklarına İstanbul'da start veren Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel, TRT Spor'da gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yaptıkları transferlerin bir hikayesi olduğunu vurgulayan tecrübeli isim, Arda Güler'in Real Madrid'e imzasını yorumlarken Fenerbahçe ve İsmail Kartal sorularını da yanıtladı.

'TEK DÜŞÜNCEM BURADAKİ İNSANLARA BİR UMUT OLMAK'

Ülkemizde meydana gelen deprem felaketine dair konuşan Volkan Demirel, "Zor bir süreçten geçiyoruz. Süreç devam ediyor. Orada yaşananları çok fazla anlatmak istemiyorum. Her zaman hatırlayacağız. Kaybettiğimiz arkadaşlarımız var. Hala hatırladıkça, kelimeleri ağzımdan çıkarmakta zorlanıyorum. Hayat bir şekilde devam edecek, hayata bir yerden tutunmaya çalışacağız. O bölgede insanlar için her şeyi yapmayı kafaya koydum. 3 aylık süreçte en iyi şekilde hazırlanmaya çalıştık. Tek gayem, tek düşüncem buradaki insanlarla birlikte hayata dönüş, bir umut olmak. Bunu başarmak için elimden geleni yapacağım" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Volkan Demirelden Fenerbahçe açıklaması: Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay...

'TRANSFERLERİN BİR HİKAYESİ VAR'

Transfer çalışmalarına dair gelen soruya başarılı futbol adamı, "3 aydır gerçekten kendi adıma ve ekibim adına çalışıyoruz. Şu ana kadar olan transferlerin bir hikayesi var. Hepsini yerinde izledik. Şu anda bütün yapılan transferler, bütün yapılan organizasyonlar ekibimle birlikte benimle birlikte yapılan işler. Yanlışımız olacaktır ama yanlıştan çok doğruyu yapacağımızı düşünüyorum çünkü emek, çalışma var. Şu anda gelen transferlere ödeme yapmadan buraya getirmeye çalıştık. İnşallah takımımız kazanmaya başladıkça, biz de yolumuza emin adımlarla ilerlemeye çalışacağız" cevabını verdi.

'GENÇ BİR KADRO KURMAYA ÇALIŞIYORUM'

Genç bir kadro kurmak istediğini dile getiren Demirel, "Planlamamız var. Depremden sonra birçok oyuncumuz ayrıldı. Transfer dönemini biraz daha hareketli geçireceğiz gibi duruyor. Genç bir kadro kurmaya çalışıyorum. Bütün ekiple birlikte, Hatay'ın geleceği adına neler yapabilir, Hatay'a maddi olarak ne kadar yük olmam bunun düşüncesi içerisindeyim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Volkan Demirelden Fenerbahçe açıklaması: Bana daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay...

'GÖNLÜMÜZ, DUALARIMIZ ARDA GÜLER'LE'

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in Real Madrid'e transferiyle ilgili Volkan Demirel, "Bugün gerçekten çok mutlu olduk. Arda için doğru zaman ve doğru yerdir. İnşallah Türkiye'yi en iyi şekilde temsil eder. Gönlümüz, dualarımız onunla birlikte" değerlendirmesinde bulundu.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

'HATAY'IN YANINDA OLMAK İSTİYORUM, İSMAİL KARTAL'I ÇOK SEVİYORUM'

Volkan Demirel, Fenerbahçe'de İsmail Kartal göreve gelmeden önce adının anılmasıyla ilgili şu ifadeleri kullandı: "İsmail Hoca geldi, hayırlı olsun. Kendisini çok seviyorum. Fenerbahçe'nin efsanelerinden. Geçmiş artık bitti. Benim adım geçti, geçmedi, önemi yok. Ben ilk günden beri Hatay'ın yanında olmak istediğimi dile getirdim. 'Fenerbahçe benim evim. Bizi ne zaman çağırsalar hazırız' da dedim ama şu anda daha fazla ihtiyacı olan taraf Hatay. Hatay için elimden ne geliyorsa vermeye hazırım. Hatay adına iyi şeyler yapmaya çalışacağım."

BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ HAMLELER

YORUM YAZ