MENÜ

Son dakika | Hatayspor, eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'nın transferini bitirdi!

Son dakika transfer haberi... Hatayspor, daha önce Süper Lig'de Fenerbahçe forması da giyen Yassine Benzia'yı Fransız ekibi Dijon'dan kiralık olarak kadrosuna katmak adına anlaşma sağladı.

Son dakika | Hatayspor, eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'nın transferini bitirdi!

Süper Lig'de transfer döneminin son günü heyecanı yaşanırken Hatayspor, bir süredir gündeminde olduğu belirtilen eski Fenerbahçeli Yassine Benzia'nın transferini bitirdi. Cezayirli oyuncu, gün içinde Türkiye'de olacak.

Haberin Devamı

Fransız basınından Le Bien Public, Yassine Benzia'nın Hatayspor'un teklifini kabul ettiğini açıkladı. 27 yaşındaki oyuncunun sağlık kontrolünden geçmek adına Türkiye'ye gittiği belirtildi ki Benzia'nın gün içinde Türkiye'de olması bekleniyor.

Son dakika | Hatayspor, eski Fenerbahçeli Yassine Benzianın transferini bitirdi

Kiralık geliyor

Dijon ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Benzia, kiralık olarak Hatayspor kadrosuna katılacak. Kiralama sözleşmesinde bir satın alma opsiyonu bulunmadığı belirtilmekte. Dijon forması altında bu sezon 17 lig maçına çıkan Benzia; 4 gol, 2 asistlik hücum katkısı sağladı.

Fenerbahçe'de beklentileri karşılayamamıştı

Lyon'un altyapısında yetişen Benzia, 2015'te Lille'e transfer olmuştu. 2018'in yaz transfer döneminde ise Fenerbahçe'ye kiralandı. Sarı-Lacivertliler'de 13'ü lig olmak üzere toplam 20 maça çıkan Benzia, sadece 1 asist ile skor katkısı sağlamıştı.

Haberin Devamı

Daha sonra Lille'den Olympiacos'a kiralanan Benzia, Ocak 2020'de 1.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Dijon'a transfer oldu.

YORUM YAZ