MENÜ

Son dakika haberi! Hataysporlu Christian Atsu'nun son durumu!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik deprem sonrası bir çok şehir etkilenmişti. Bu şehirlerin başında da Hatay geliyordu. Yaşanan deprem sonrası bazı Hatayspor'lu futbolcular ve teknik heyetten isimler de enkaz altında kalmıştı. Son olarak Ganalı futbolcu Christian Atsu ile ilgili Hatayspor yöneticisi iyi olduğuna dair açıklama yapmış ancak daha sonra hala haber alamadıklarını söylemişti.

Son dakika haberi! Hataysporlu Christian Atsu'nun son durumu!

Kahramanmaraş'ta yaşanan 7.7'lik deprem sonrası yıkılan binaların enkazında kalan insanların çıkarılmasına devam ediliyor.

Haberin Devamı

Depremden en çok etkilenen illerden biri olan Hatay'da da büyük hasar meydana geldi. 

"VOLKAN DEMİREL HABER ALAMIYORUZ"

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Ganalı futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut’tan henüz Haber alamadıklarını açıkladı. Volkan Demirel, "Lütfen emin olmadan o kurtuldu, bu kurtuldu diye yazılmasın. İnsanların aileleri var, umutlar üzüntüler, acılar artıyor." dedi.

HALA GÖÇÜK ALTINDALAR!

Geçtiğimiz gün Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, Ganalı futbolcu Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarıldığını belirtti. Takım halinde İstanbul'a hareket eden Hatayspor ekibi arasında Christian Atsu'nun bulunmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine yıldız futbolcu Christian Atsu ve Sportif Direktör Taner Savut için yeni bir açıklama geldi. Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde enkaz altında kalan Atakaş Hatayspor'da Ganalı futbolcu Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut'a henüz ulaşılamadığı bildirildi.

Haberin Devamı

MUSTAFA ÖZAT AÇIKLAMAYI GERİ ÇEKTİ!

Hatayspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat, daha önce Hataysporlu Atsu'nun enkazdan çıkarıldığını açıklamıştı. Özat yeni yaptığı açıklamada Atsu'nun enkaz altında olduğunu duyurdu.

'ÇIKARILDIĞINA DAİR BİLGİ ALMIŞTIM AMA HALA ENKAZ ALTINDA'

Hatayspor Başkanvekili ve Basın Sözcüsü Mustafa Özat: "Christian Atsu'nun enkaz altından çıkarıldığına dair bilgi almıştım ancak şu anda gelen bilgi Atsu ve Taner Savut hocamızın enkaz altında olduğuna dair, inşallah bir an önce güzel haberler gelir."

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu

KERİM ALICI İLE BURAK ÖKSÜZ ENKAZDAN ÇIKARILDI

Kerim Alıcı'nın kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve sağlık durumunun da iyi olduğu öğrenildi. Öte yandan Bertuğ Yıldırım ile Burak Öksüz ve kulüp tercümanı Emre kurtarıldı.

Ayrıca kendisine ulaşılamayan Onur Ergün'ün de durumunun iyi olduğu öğrenildi. Hatayspor’da teknik heyetten iki ismin de enkazdan sağ kurtulduğu belirtildi. 

Bertuğ Yıldırım'dan açıklama, 'Arayan, soran herkese çok teşekkür ederim. Gayet iyiyim, şebeke problemi olduğu için telefonlara cevap veremiyorum. Hepimize geçmiş olsun.'

Haberin Devamı

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu

Hatayspor Antrenörü Murat Bel ve ailesi enkazdan çıkarıldı, durumları iyi

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası spor camiasından sevindirici haberler gelmeye devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’da teknik direktör Volkan Demirel’in ekibinde yer alan atletik performans antrenörü Murat Bel ve ailesi, enkazdan sağ bir şekilde çıkarıldı. Bel ve ailesinin durumunun iyi olduğu belirtildi.
Hatayspor’da daha önce de teknik heyetten iki ismin yanı sıra futbolculardan Burak Öksüz, enkazdan sağ olarak kurtulmuş; futbolculardan Onur Ergün ve Bertuğ Yıldırım ise durumlarının iyi olduğuna dair paylaşımlar yapmıştı.

ONUR ERGÜN'DEN AÇIKLAMA

Hatayspor futbolcusu Onur Ergün resmi sitesinden bir açıklama yaparak durumunun iyi olduğunu ve şebekeden dolayı kendisine ulaşılamadığını duyurdu.

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu


BARIŞ ALICI, KARDEŞİ KERİM'İN YAŞADIKLARINI ANLATTI

Haberin Devamı

Barış Alıcı, Spor Arena'ya yaptığı açıklamada kardeşi Kerim’le görüşmesinin ardından deprem anında yaşananları şöyle özetledi:

"1 saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum kendisine. Sabah konuştuğumda sağlık durumu iyiydi. Ufak tefek sadece çizikler ve kanamalar vardı, çok büyük bir şey yoktu. Gece Deprem sırasında Allah'tan uyanıkmış. Deprem anında duvar tam üzerine yıkılırken Allah'tan arada dolap ve masa varmış. Duvar onların üzerine gelmiş. Sonra duvara yumruk atmış ve sağ salim çıkmış. Aynı apartmanda yaşadıkları hocalar ve futbolcular vardı. Onlar da sağ salim çıkmış enkazdan. Çok şükür en azından can kaybı olmadı. Bir saat önce olan depremden sonra ulaşamıyorum. Hatay'da artçı depremler var."

VOLKAN DEMİREL CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Volkan Demirel, Instagram hesabından yaptığı canlı yayın sırasında gözyaşları içinde bölgeye yardım istedi. Demirel, "Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Allah rızası için yardım edin" dedi.

Haberin Devamı

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu

Chelsea ve Newcastle'dan mesaj var

Hâlâ haber alınamayan Atsu'nun eski kulüpleri Chelsea ve Newcastle United'dan paylaşım geldi. Chelsea, "Senin için dua ediyoruz, Christian Atsu" notunu düşerken, Newcastle da, "Olumlu haberler için dua ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu

Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat: Christian Atsu Taner Savut, maalesef hala enkaz altında

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu ve Akdeniz bölgesinde birçok il, Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğündeki depremle sallandı. Hatayspor Basın Sözcüsü Mustafa Özat, yaşanan deprem felaketinin ardından Demirören Haber Ajansı’na (DHA) açıklamalarda bulundu.

Son dakika haberi Hataysporlu Christian Atsunun son durumu

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel’in takımı bir araya topladığını ifade eden Mustafa Özat, “Oyunculardan Christian Atsu ve sportif direktörümüz Taner Savut, maalesef hala enkaz altında. Christian Atsu hakkında Portekiz kaynaklı bir haber ulaşıldı diyor ama biz ulaşamıyoruz kendisine. Kimseye ulaşamıyoruz. O bölgeye de ulaşamıyoruz. Ulaşabilsek zaten dünyalar bizim olacak. Yardım bekliyoruz. En zor ulaşılabilecek yer bizim orası. Şu anda en çok yardıma ihtiyaç olan yer Hatay. Deprem bölgelerinde herkesin yardıma ihtiyacı var ama Hatay’da yardıma ihtiyaç çok. Ne battaniye verilen yer var ne çorba dağıtımı yapılan bir yer var, hiçbir şey yok. Deprem olduğu saatten bu yana kaç saat geçti. Dualara ihtiyacımız var. 2 eksiğimiz var tesislerdeyiz. Yarından itibaren güvenli bir şekilde tesislerden tahliye işlemine başlayacağız” dedi.

 

KASIMPAŞA KAFİLESİNİN DURUMU İYİ

Kasımpaşa kafilesi Hatayspor maçı sonrası Hatay’da kalmıştı. Kaldıkları otelde depreme yakalandılar. Ancak tüm kafilenin durumu iyi. Bugün özel uçakla İstanbul’a dönecekler.

 

(Yakup Çınar - Fanatik.com.tr)

'30-40 GÜREŞÇİ ENKAZ ALTINDA'

YORUM YAZ