MENÜ

ÖZET | Sivasspor kaçtı, Hatayspor kovaladı: 1-1

Hatayspor ile Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 26. haftasında Mersin'de oynanan karşılaşmada 1-1 berabere kaldı. İşte karşılaşmanın detayları...

ÖZET | Sivasspor kaçtı, Hatayspor kovaladı: 1-1

Trendyol Süper Lig’in 26. Haftasında Hatayspor, Mersin’de Sivasspor’u konuk etti. Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip, 18. dakikada takımın formda yıldızı Rey Manaj’ın golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti.

Haberin Devamı

ÖZET | Sivasspor kaçtı, Hatayspor kovaladı: 1-1

BOUDJEMAA’DAN MÜTHİŞ CEVAP

Rey Manaj’ın 18. dakikada kaydettiği golün ardından Sivasspor, uzun bir süre skoru korumayı başardı. Ali Şaşal’ın iki kritik kurtarışının ardından ise 75. dakikada sahneye Boudjemaa çıktı. Fransız orta saha uzak mesafeden kaydettiği harika gol ile skoru 1-1’e getirdi. Kalan sürede başka gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1’lik beraberlikle sona erdi.

PENALTI VAR’DAN DÖNDÜ

Karşılaşmanın son bölümünde Hatayspor, Halil Dervişoğlu’nun ceza sahasında sol çaprazda yerde kaldığı pozisyonun ardından penaltı kazandı. Ancak VAR tavsiyesi ile kenara gelen hakem Ümit Öztürk, pozisyonu monitörden izledikten sonra 82. dakikada penaltıyı iptal etti. Bu sonuçla birlikte Hatayspor puanını 29’a, Sivasspor ise 34’e yükseltti.

Haberin Devamı
Volkan Demirel: Aldığımız 1 puana sevinmiyoruz

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI

GOL | 18' Manaj attı, Sivasspor öne geçti... Ceza sahası yayı üzerinden kullanılan frikikte Manaj sağ ayağıyla çok sert vurdu, top kaleci Erce'nin üzerinden ağlara gitti: 0-1.

GOL | 75' Boudjemaa attı, Hatayspor beraberliği yakaladı... Savunmadan seken topu önünde bulan Boudjemaa sol iç kulvardan uzak mesafeden sağ ayağıyla çok sert vurdu ve topu ağlarla buluşturdu: 1-1.

Karşılaşma 1-1 sona erdi.

 

İLK 11'LER

Hatayspor: Erce, Kilama, Maksimovic, Rivas, Cemali, Abdulkadir, Matondo, Bashiru, Ömer, Dadashov, Halil Dervişoğlu.

Sivasspor: Ali Şaşal, Azizbek, Caner, Appindangoye, Poungouras, Uğur, Emrah, Charisis, Bartuğ, Njie, Manaj.

 

YORUM YAZ