MENÜ

Hatayspor'un İstanbul karnesi dikkat çekiyor!

Volkan Demirel’in yönetimindeki Hatayspor, Galatasaray karşısında 90 dakika hırslı bir görüntü ortaya koysa da Aslantepe’den puan çıkaramadı. Hatay, ligde 31. haftayı 33 puanla kapattı. Bordo-Beyazlılar'ın, İstanbul takımlarına karşı karnesi de dikkat çekti.

Hatayspor'un İstanbul karnesi dikkat çekiyor!

Süper Lig’de bu sezon istikrarlı sonuçlar almakta zorlanan Hatayspor, dün akşam Galatasaray deplasmanından da puansız döndü. Teknik direktör Volkan Demirel’in yönetiminde sahaya istekli çıkan ve 90 dakika boyunca yoğun bir mücadele veren Hatayspor, skor üretemedi. Bir golü VAR’dan dönen konuk ekip, 90 dakika sonunda evine eli boş döndü. Bu sonuçla Hatayspor, 31. haftayı 33 puanla tamamladı. Hatay, ligdeki sıradaki maçına İstanbulspor karşısında çıkacak.

Haberin Devamı

6 maçta galibiyeti yok

Volkan Demirel yönetiminde İstanbul takımlarına konuk olduğu son 6 Süper Lig maçında 1 beraberlik ve 5 mağlubiyet alarak sadece 1 puan çıkarabilen Hatayspor, son galibiyetini bu sezonun ilk haftasında Pendikspor’u 5-1 yenerek almıştı. Volkan Demirel’in öğrencileri, dün alınan 1-0’lık Galatasaray mağlubiyetiyle birlikte İstanbul takımları karşısında zorlanmayı sürdürdü.

Hataysporun İstanbul karnesi dikkat çekiyor

YORUM YAZ