MENÜ

Hataysporlu Erce Kardeşler göz yaşlarına hakim olamadı! 'Kalbim Hatay'da kaldı'

Türk futbolunun depremzedeler için birleştiği Omuz Omuza kampanyasına depremi Hatay'da bizzat yaşayan Hataysporlu isimler de yayına katıldı. Kaleci Erce Kardeşler gözyaşlarına hakim olamazken, "5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm. Kafam yerinde değil. Oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım" diye konuştu. Yardımcı antrenör Ekrem Ekşioğlu ile Galatasaray'a transfer olan Sam Adekugbe de önemli açıklamalarda bulundu.

Hataysporlu Erce Kardeşler göz yaşlarına hakim olamadı! 'Kalbim Hatay'da kaldı'

Türk futbolu, Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketinin ardından bir araya geldi. Hedef, "Omuz Omuza" sloganıyla başlatılan yardım kampanyasıyla yaraların birlikte sarılması... Televizyon ve radyolardan gerçekleştirilen Omuz Omuza ortak canlı yayınında futbol camiası bir araya geldi.

Haberin Devamı

Hataysporlu Erce Kardeşler göz yaşlarına hakim olamadı Kalbim Hatayda kaldı

'Ribeiro, Erce'nin üzerine atlayarak kurtuldu'

Depremden en çok etkilenen illerin başında gelen Hatay'da depremi yaşayan Hataysporlu futbolcular ve teknik ekip de kampanyada yer aldı. Teknik direktör Volkan Demirel'in yardımcısı Ekrem Ekşioğlu, "Birçok tanıdığımızı kaybettik. Ben de kendi mucizemi yaşıyorum. Biz 7 katlı, çöken bir binadan sağ çıktık. Burada olabilmem gerçekten mucize. Yaşadıklarımızı unutamayacağım. Ribeiro, evinden Erce Kardeşler'in üzerine atlayarak kurtulmuş" dedi.

Hataysporlu Erce Kardeşler göz yaşlarına hakim olamadı Kalbim Hatayda kaldı

'5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm'

Gözyaşlarına hakim olamayan Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler ise, "Gerçekten çok zorluydu bizler için. Ciddi kayıplarımız var. Bir şehre gittiğinizde o eve sahip çıkmak zorundasınız. O gün 3 puan almıştık, Atsu golü atmış, çok sevinmiş ve çok sevindirmişti. O sırada sadece Hatay'da deprem oldu sanmıştık. Ama maalesef çok şehirde olmuştu. 5 dakika iyiyim, 10 dakika kötüyüm. Kafam yerinde değil. Tek yumruk olduk, üstesinden gelmeye çalışıyoruz. Oradaki insanları hiçbir zaman unutmayalım. Bizler çok şanslıyız, burada olduğumuz için. Bizim kadar şanslı olmayanlar var. Her zaman oradaki insanlara destek olalım. Hiçbir zaman kimse bu acıları yaşamasın. Kalbimin bir kısmı Hatay'da kaldı" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Hataysporlu Erce Kardeşler göz yaşlarına hakim olamadı Kalbim Hatayda kaldı

'Türkiye çok güçlü, birlikte daha güçlü olacağız'

Destek transferi kapsamında Hatayspor'dan, Galatasaray'a transfer olan sol bek Sam Adekugbe de, "Neler hissettiğimi anlatmak çok zor. Arkadaşlarımı, dostlarımı kaybettim. Kim ne kadar yardımcı olabiliyorsa elinden geleni yapıyor. Türkiye çok güçlü, birlikte daha da güçlü olacağız" yorumunu yaptı.

YORUM YAZ