MENÜ

Hatayspor'lu Christian Atsu ve Taner Savut için mucize arayış!

Büyük felakete Hatay’da kaldıkları evde yakalanan ve enkaz altında kalan futbolcu Christian Atsu ile sportif direktör Taner Savut’a hâlâ ulaşılamadı. 250 dairelik rezidansta arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.

Hatayspor'lu Christian Atsu ve Taner Savut için mucize arayış!

10 ilde büyük yıkımlara neden olan deprem felaketi Süper Lig ekiplerinden Hatayspor’u da vurmuştu. Bordo-Beyazlı kulübün oyuncusu Christian Atsu ve takımın sportif direktörlüğünü yapan Taner Savut, büyük felaketin 6. gününde halen enkazdan çıkarılabilmiş değil. 250 dairenin bulunduğu rezidansın enkazında kalan Atsu ve Savut için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Enkazda çok sayıda vatandaşın bulunduğu ifade edilirken, artık çalışmalardan gelecek mucize haberler bekleniyor.

Haberin Devamı

Aileleri enkaz başında

Depremden önceki akşam attığı golle takımının Kasımpaşa karşısında galip gelmesini sağlayan Atsu’nun yakınlarının da Hatay’a gelerek enkazın başında mucizeyi bekledikleri öğrenildi. Deprem gecesi saat 01.30 sıralarına kadar kulüpte transfer görüşmeleri yapan sportif direktör Taner Savut’tan da henüz haber gelmiş değil. Savut’un 9. katta oturduğu ifade ediliyor.

YORUM YAZ