MENÜ

Hatayspor'dan Volkan Demirel açıklaması! İstifa sinyali vermişti...

Beşiktaş'a 2-1 mağlup olan Hatayspor'da gündem, teknik direktör Volkan Demirel'in geleceği. Beşiktaş karşılaşmasının ardından istifa sinyali veren 42 yaşındaki teknik direktör ile ilgili yeni bir açıklama yapıldı.

Hatayspor'dan Volkan Demirel açıklaması! İstifa sinyali vermişti...

Trendyol Süper Lig'de 18. haftasında Hatayspor, Mersin'de oynanan mücadelede Beşiktaş'ı konuk etti. Maçı 2-1 kaybeden Hatayspor'da teknik direktör Volkan Demirel'in maç sonu açıklamaları gündem oldu. Demirel, yaptığı açıklamada ayrılık sinyali verdi. 

Haberin Devamı

Maç sonrasında şaşırttı

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Beşiktaş'a 2-1 yenildikleri mücadelenin ardından istifa sinyali verdi. Önce karşılaşmayı yorumlayan Demirel, "Mağlubiyetin tüm sorumlusu benim. İçeride oynadığımız bir Kayserispor maçı, bir de bu maçta çok kötü oynadık. Bunun sorumlusu benim. İçimden çok söylemek şey geliyor. Bu takımı kuran benim. Fazla da bir şey yok benim adıma. Aslında konuşmak istiyorum ama... Beşiktaş'ı da tebrik ederim. Bu ülkenin önemli takımlarından biri, her zaman saygı duyulmalı" ifadelerini kullandı.

 

Hatayspordan Volkan Demirel açıklaması İstifa sinyali vermişti...

"Oyuncularla konuşacağız"

Volkan Demirel, 'İstifa mı düşünüyorsunuz?' sorusuna ise, "Düşüneceğim, konuşacağım, bakacağız. Oyuncularla konuşacağız, neyi daha iyi yapıyoruz, neyi yapamıyoruz bakacağız. Bütün suç benimdir. Dediğim gibi bakacağız" yanıtını verdi.

Haberin Devamı

Kulüpten açıklama geldi!

Bu gelişmelerin ardından Hatayspor Başkan Vekili Aydın Toksöz, Teknik Direktör Volkan Demirel'in istifa ettiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

Hatayspordan Volkan Demirel açıklaması İstifa sinyali vermişti...

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Toksöz, "Zaman zaman kendisi bize yorulduğunu söylüyor. Ama istifa söz konusu değil. Bize herhangi bir şey söylemedi ve istifaya dair de bir şey gelmedi. Zaten gelse de kabul etmeyeceğiz. Hocamızın yaptıklarını asla unutmayacağız. Hatayspor'un sahaya çıkması bile çok büyük başarıdır. Bizim gündemimizde hocamızla yolları ayırma gibi durum söz konusu değil" sözlerini sarf etti.

Hatayspor, Trendyol Süper Lig'de oynadığı 17 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik, 6 mağlubiyet sonucu topladığı 19 puanla 13. sırada yer alıyor.

Hatayspordan Volkan Demirel açıklaması İstifa sinyali vermişti...

YORUM YAZ