MENÜ

Hatayspor'da Volkan patlaması! Müthiş başlangıç

Serkan Özbalta ile dibe demir atan Bordo-Beyazlılar, Volkan Demirel’in gelişiyle ayağa kalktı. Güney ekibi, Sivas deplasmanından sonra evinde Alanyaspor’u tek gol golle yıktı. Genç teknik adam muhteşem bir başlangıç yaptı

Hatayspor'da Volkan patlaması! Müthiş başlangıç

Süper Lig’in 9. hafta maçında Atakaş Hatayspor ile Corendon Alanyaspor karşı karşıya geldi. Yeni Hatay Stadyumu’ndaki mücadelenin ilk 45 dakikası golsüz sona erdi. Karşılaşmada eşitliği bozan taraf ev sahibi takım oldu. Hatayspor Burak Öksüz’ün 72. dakikada kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Böylece Hatayspor ligde ilk kez maçların ikinci yarısında gol atma başarısı gösterdi. Kalan bölümde başka gol sesi çıkmayınca Atakaş Hatayspor rakibini tek golle mağlup etti ve iç sahada ilk kez kazandı.

Haberin Devamı

Farioli alarm veriyor!

Geçtiğimiz hafta Sivasspor galibiyetiyle ilk 3 puanını alan Volkan Demirel yönetimindeki Hatayspor, üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Francesco Farioli’nin ekibi ise son 3 haftada 1 puan toplayabildi.

Demirel: Daha iyi olacak

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, müsabakanın ardından yaptığı açıklamada, “Önemli bir rakibe karşı zor bir maç oynadık. Maçtan önce oyuncularıma kazanacağımızı söylemiştim. 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Takımdan memnunum. Daha da iyi olacağız” diye konuştu.

Faroli’den öz eleştiri

Son haftalarda önemli kayıplar yaşayan Alanyaspor’un genç hocası Farioli, “Yeteri kadar mücadele etmedik. Girdiğimiz pozisyonlarımızı da değerlendiremeyince yenilgi kaçınılmaz oldu. Rakibi tebrik ediyorum” dedi.

YORUM YAZ