Hatayspor'da Özhan Pulat mucizesi!

Volkan Demirel'in ayrılığının ardından göreve gelen genç teknik adam Özhan Pulat Hatayspor'la mucize peşinde. Takımın başında çıktığı son 3 maçta mağlup olmayan ve 5 puan toplayan Pulat, takımın ligde kalma şansını son haftaya taşıdı. Genç teknik adam herkesin düştü gözüyle baktığı takımı adeta ayağa kaldırdı.

Hatayspor'da Özhan Pulat mucizesi!

Hatayspor'da teknik direktör Özhan Pulat mucizesi yaşanıyor. Genç teknik adam yönetiminde son 3 maçta 5 puan toplayan Hatayspor ligde kalma şansını son haftaya taşıdı. Özhan Pulat ve öğrencileri son hafta sahalarında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

Haberin Devamı

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

BURSASPOR'DA ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Bursaspor alt yapısında kariyerine başlayan Özhan Pulat o dönem önemli transferlerin scoutluğunu yapmış kulübün cidde şekilde gelir kazanmasında büyük paya sahip olmuştu. Pulat ayrıca Bursaspor'un şampiyonluk yaşadığı 2009-2010 sezonunda Ertuğrul Sağlam'ın ekibinde yer almıştı.

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

HATAYSPOR'UN TEMELLERİNİ ATTILAR

Özhan Pulat, Ömer Erdoğan'la birlikte Karagümrük'ün Süper Lig'e çıkmasında büyük paya sahip oldular. İkili daha sonra Süper Lig'e çıkan Hatayspor'un başına geçti. Boupendza'nın yıldızlaştığı sezonu 6. sırada bitirerek büyük başarıya imza attılar.

Boupendza ve Bertuğ Yıldırım gibi iki önemli transfer satışında da büyük paya sahip oldular. İki oyuncunun transferinden Hatayspor'un kasasına 10 milyon Euro'nun üzerinde para girdi.

Haberin Devamı

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

KURDUĞU KADRO TFF 1. LİG'DE KALDI

Özhan Pulat'ın yolları Ömer Erdoğan'la Ankaragücü döneminde ayrıldı. 40 yaşındaki teknik adam sezon başında Adanaspor'la anlaştı. Ligin en zayıf kadrosuyla 3 kritik galibiyet alan Pulat ligde kalan Adanaspor'un kemik kadrosunu kuran isimdi.

HATAYSPOR MUCİZE PEŞİNDE

Hatayspor'da üst üste alınan 4 mağlubiyetin ardından son 4 hafta kalan Volkan Demirel'le yollar ayrıldı. Onursal Başkan Lütfü Savaş, Sportif Direktörlük görevine Fatih Kavlak teknik direktörlük görevine ise Özhan Pulat'ı getirdi.

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

SON 3 HAFTA YENİLMEDİLER

Hatayspor'u yakından tanıyan Özhan Pulat zor şartlarda 2 gün içinde çıktığı Gaziantep maçından beraberlikle ayrıldı. Pulat ve ekibi ardından çıktığı Ankaragücü maçını kazanmayı bildi, Beşiktaş'la ise son dakika penaltısı ile berabere kaldılar.

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

SON HAFTA RAKİP ÇAYKUR RİZE!

Hatayspor Özhan Pulat'la son 3 haftada yakaladığı çıkışı Çaykur Rizespor karşısında devam ettirmek istiyor. Pulat ve öğrencilerinin tek hedefi galibiyet. Depremde ağır yara alan Hatay halkı ise son haftalarda verilen bu mücadeleyle moral bulmuş durumda. Pazar günü Mersin'de oynanacak mücadele saat 19.00'da başlayacak.

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

KAZANIP BEKLEYECEK!

Hatayspor'un galibiyeti ligde kalmak için yeterli olmayacak. Düşme hattında yer alan Ankaragücü, Konyaspor ya da Gaziantep FK'dan bir takımın puan kaybetmesini bekleyecek.

Haberin Devamı

PUAN DURUMU

14- Gaziantep FK - 41 puan
15- Konyaspor - 41 puan
16- Ankaragücü - 40 puan
17- Hatayspor - 38 puan

İHTİMALLER

Gaziantep FK kaybeder diğer 3 takım kazanırsa Antep alt lige düşüyor. Konyaspor'un 1 puan ligde kalmaya yetiyor. Ankaragücü berabere kalır ya da puan kaybederse Hatayspor kazanırsa Ankaragücü küme düşüyor.

Hataysporda Özhan Pulat mucizesi

YORUM YAZ