MENÜ

Hatayspor, Taner Savut'un vefat ettiğini açıkladı! Futbolcuyken ölümden dönmüştü

Hatayspor, depremde enkaz altında kalan sportif direktör Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı. Hatay ekibinin teknik direktörü Volkan Demirel de Savut için bir mesaj yayınladı. Taner Savut, 2002 yılında futbolcuyken tam anlamıyla ölümden dönmüştü. İşte acı tesadüfün detayları...

Hatayspor, Taner Savut'un vefat ettiğini açıkladı! Futbolcuyken ölümden dönmüştü

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde etkilenen Hatay'ın Antakya ilçesindeki Rönesans Rezidans da yıkıldı. Rezidansın enkazında yapılan arama ve kurtarma çalışmaları sırasında geçtiğimiz günlerde Hataysporlu futbolcu Atsu'nun cansız bedenine ulaşılırken; aynı binada kaldığı bilinen Hatayspor Sportif Direktörü Taner Savut için ise bugüne kadar belirsizlik sürüyordu. Maalesef Hatay kulübü Savut'un vefat ettiğini bugün duyurdu.

Haberin Devamı

DAİRELERİNE 11. GÜN ULAŞILABİLDİ

Deprem felaketinin 11.gününde sportif direktör Taner Savut’un dairelerine kadar ulaşılabildiler. Geçtiğimiz günlerde Christian Atsu'nun menajeri Murat Uzunmehmet, Christian Atsu’nun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uzunmehmet, "Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti" İfadelerini kullandı.

SAVUT HER YERDE ARANIYORDU

Bunlardan sonra Adana'dan bir kişinin aileyi arayarak hastanede Taner Savut'a benzeyen bir kişinin cenazesi olduğunu söyledi. Bunun üzerine Savut'un ağabeyi Ali Savut Adana'ya giderek DNA örneği verdi. 

HATAYSPOR VEFAT HABERİNİ RESMEN AÇIKLADI

Test sonucunda Adana'daki cenazenin Savut'a ait olduğu anlaşıldı. Kulübü Hatayspor da depremde enkaz altında kalan sportif direktör Taner Savut'un hayatını kaybettiğini açıkladı.

Haberin Devamı

Yapılan açıklamada "Sportif Direktörümüz Taner Savut'u kaybetmenin derin acısını yaşıyoruz. Hocamıza yüce Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Seni unutmayacağız Taner hoca. Mekanın cennet olsun. Her zaman kalbimizdesin" denildi.

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

VOLKAN DEMİREL'DEN SAVUT MESAJI

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel de sosyal medya hesabından vefat ettiği açıklanan Savut için bir mesaj yayınladı. İşte Demirel'in yayınladığı mesaj şöyle;

'Hatayspor Sportif Direktörümüz, kıymetli çalışma arkadaşım, yüreği güzel kardeşim Taner Savut’u kaybetmenin tarif edilemez acısı içindeyim. Her zaman büyük bir sevgi ve saygıyla hatırlanacaksın. Tüm sevenlerinin, hepimizin başı sağ olsun.'

YARIN TOPRAĞA VERİLECEK

Kente gelen Savut’un ağabeyi Ali Savut, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel ile yakınları, Taner Savut’un cenazesini teslim aldı. Savut’un cenazesi, defnedilmek üzere Adana'dan memleketi İzmir'e götürüldü.

Taner Savut, yarın Hacı Fatma Tatari Cami'ndeki ikindi namazının ardından kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

2002'DE ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen eski futbolcu Taner Savut Sakaryaspor'da forma giyerken ölümden dönmüştü.

Haberin Devamı

Hatayspor, Taner Savutun vefat ettiğini açıkladı Futbolcuyken ölümden dönmüştü

7 Eylül 2002 yılında Sivasspor deplasmanında giden Sakaryaspor otobüsü Yozgat ili Akdağmadeni mezrasında şarampole uçmuştu. O gün yaşanan elim kazada 6 kişi hayatını kaybetmişti. Kaza sırasında otobüste olan Taner Savut ise yaralı olarak kurtulmuştu. 

Hatayspor, Taner Savutun vefat ettiğini açıkladı Futbolcuyken ölümden dönmüştü

TAKIM ARKADAŞI UMUTLUYDU AMA OLMADI

7 Eylül 2002 yılında birlikte forma giydiği Taner Savut ile birlikte kaza geçirdiğini aktaran Olgun, “Sakaryaspor’da forma giydiğimiz dönemde Sivasspor maçına giderken Yozgat ili Akdağmadeni mezrasında otobüsümüz şarampole uçtu. O kazada 6 kişi ölmüştü. Taner ile birlikte o kazadan sağ çıkmıştık. Taner’den ikinci bir iyi haber bekliyorum” demişti. Fakat bugün Savut'tan acı haber geldi.

Hatayspor, Taner Savutun vefat ettiğini açıkladı Futbolcuyken ölümden dönmüştü

FENERBAHÇE'DE DE OYNADI

Taner Savut 1997 yılında İzmirspor'dan Fenerbahçe'ye transfer oldu. Sarı-Lacivertli ekipte iki sezon boyunca top koşturan Taner Savut, 30 kez Fenerbahçe forması giydi. Sağ kanatta görev alan futbolcu 1999 yılında Fenerbahçe'den ayrılarak Siirt Jetpa Kulübü'ne transfer oldu.

Hatayspor, Taner Savutun vefat ettiğini açıkladı Futbolcuyken ölümden dönmüştü

YORUM YAZ