MENÜ

Hatayspor, genç yetenek Joelson Fernandes'i transfer etti

Hatayspor, Sporting'in genç yeteneği Joelson Fernandes'i transfer ettiğini resmen açıkladı. Süper Lig ekibinin transferi duyurduğu metinde Joelson Fernandes için 'wonderkid' ifadesi tercih edildi.

Hatayspor, genç yetenek Joelson Fernandes'i transfer etti

Transfer çalışmalarını sürdüren Hatayspor, dikkat çekici bir hamleye imza attı. Süper Lig ekibi, Sporting'in genç yeteneklerinden Joelson Fernandes'in kadroya katıldığını açıkladı.

Haberin Devamı

Hatayspor'dan transfere ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Sporting Lizbon ve FC Basel kulüplerinde forma giyen, Portekiz Ümit Milli Takım oyuncusu, wonderkid Joelson Fernandes ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Joelson Fernandes’e ailemize hoş geldin diyor, formamızla sonsuz başarılar diliyoruz.

Henüz 20 yaşındaki oyuncu, 2019-20 sezonu sonunda Ruben Amorim'in kendisine tanıdığı şans ile A takımda forma giymişti. 2021-22 sezonunu Basel'de kiralık geçiren oyuncu geçtiğimiz sezon Sporting B'de mücadele etti. Burada 12 maçta 1 gol atan 20 yaşındaki oyuncu, 23 yaş altı takımında ise çıktığı 3 maçta 3 gol kaydetti. Joelson Fernandes, Portekiz 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda da forma giymekte.

Hatayspor, genç yetenek Joelson Fernandesi transfer etti

SONRAKİ SATIŞINDAN %50 PAY

Genç oyuncu, Süper Lig ekibi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Hatayspor'un Joelson Fernandes transferi için Sporting'e bir bonservis bedeli ödemediği belirtilmekte. Portekiz basınında yer aldığı şekliyle Hatayspor'un oyuncunun bir sonraki satışından Sporting'e %50 pay vereceği ifade ediliyor. 

Haberin Devamı

 

Hatayspor, genç yetenek Joelson Fernandesi transfer etti

YORUM YAZ