MENÜ

Fenerbahçe'ye kaybeden Hatayspor'da moraller bozuk

Ligde küme düşme hattının hemen üzerinde olan Hatayspor, Fenerbahçe’ye de mağlup olarak galibiyet hasretini 4 maça çıkardı. Volkan Demirel de teknik adam olarak yine Kanarya’ya karşı galip gelemedi.

Fenerbahçe'ye kaybeden Hatayspor'da moraller bozuk

Süper Lig’de sahasında Fenerbahçe’yi konuk eden Volkan Demirel’in takımı Hatayspor, mutlak puan parolasıyla çıktığı mücadeleden yenilgiyle ayrıldı. Ligde son olarak Fatih Karagümrük’ü 3-1 yenen ve ardından Trabzonspor’a 2-0 (d) mağlup olan Hatayspor, Sivas ile 1-1 berabere kalırken, Konyaspor’a 2-0 (d) kaybetmişti. Mücadele öncesi Demirel, “Biz golü atabildiğimiz kadar erken atmak istiyoruz, gol de yememek istiyoruz maç boyunca. Kırmızı hatta yaklaştık, oradan uzaklaşmak istiyoruz. Bugün (dün) sahaya çıkan oyuncuların hepsi, Fenerbahçe’nin ne yaptığını biliyorlar. Bunları göstermeye çalıştık. Sahada uygulaması gereken oyuncular artık” ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'TAN SONRA İKİNCİ

Ancak Demirel’in takımı, Kanarya karşısında sonuç anlamında beklentilerin altında kaldı. Daha önce İstanbul takımlarını konuk ettiği son 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden (Bu sezon 2-1 ile Beşiktaş karşısında) ev sahibi, ikinci mağlubiyetini yaşadı. Ayrıca Demirel de, hoca olarak ligde 5. kez rakip olduğu Kanarya’ya karşı 2 beraberliğinin yanına 3. yenilgisini ekledi.

 

Fenerbahçeye kaybeden Hataysporda moraller bozuk

YORUM YAZ