MENÜ

Christian Atsu'nun menajerinden açıklama! 'Canlı olarak...'

Hatay'da depremin ardından çöken Rönesans Rezidans'ta kalan ve kendisinden haber alınamayan Hataysporlu Christian Atsu'nun menajeri konuştu. Nana Sechre, Ganalı yıldız için umutlu olduklarını söyledi.

Christian Atsu'nun menajerinden açıklama! 'Canlı olarak...'

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve Gaziantep, Malatya, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adıyaman, Hatay, Osmaniye, Adana ve Elazığ olmak üzere 11 ilde etkili olan deprem felaketinden en çok sarsılan şehirlerden Hatay'da arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Hataysporlu Christian Atsu ve sportif direktör Taner Savut'un yaşadığı Rönesans Rezidans depremde yıkılırken, Atsu'nun yakınları ve arkadaşları, enkazın önündeki bekleyişlerini sürdürüyor.

Haberin Devamı

'Çalışmalar lütfen devam etsin'

Atsu'nun menajeri Nana Sechre, Atsu'nun enkazdan sağ çıkacağına inandıklarını söyledi. Sechre, "6 gündür buradayız. Atsu'nun kardeşleri, arkadaşları ve konsolosluktan yetkililerle bekliyoruz. Çalışmalar lütfen devam etsin. Hepimiz bekliyoruz. Tüm dünyaya teşekkür ederim. Herkes Atsu'yla ilgileniyor. Eski takımlarındaki arkadaşları ve yöneticiler de sürekli arıyor. Biz Atsu'yu canlı görmek istiyoruz ve onun canlı olarak çıkacağına inanıyoruz. İyi bir haber alacağımıza inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Christian Atsunun menajerinden açıklama Canlı olarak...

'Lütfen hastanelere de baksınlar'

Atsu'nun enkazdan çıkarılıp, hastaneye de götürülmüş olma ihtimalini de göz önünde bulundurduklarını belirten Sechre, "Hepimiz Atsu'yu görmek için buradayız ve göreceğimize inanıyoruz. Herkes lütfen hastanelere baksın. Zor durumdayız. İkinci planımız ise hastaneler. Lütfen baksınlar. Uzun saçları ve dövmesi var. Hastanede de olabilir. Fakat biz yine de Atsu'nun burada olduğunu düşünüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Daha önce de sitem etmişti

Atsu ve Savut’un yakınları kurtarma ekiplerinden gelecek müjdeli haberi enkazın çevresinde beklerken her geçen saat umutlarında azalmasına neden oluyor. Atsu’nun menajeri Nana Scehere yaptığı yardım çağrısında kulübün çalışmaları hızlandırması gerektiğine dikkat çekmişti.

Christian Atsunun menajerinden açıklama Canlı olarak...

Odalarına ulaşıldı, kendileri yok!

Günler önce ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un dairelerine kadar ulaşılabildi. Ancak iki ismin de kendilerinden henüz haber alınabilmiş değil.

YORUM YAZ