MENÜ

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: 3 puanla ayrılabilirdik

Beşiktaş deplasmanından 1-1'le çıkan ve Hatay'a puanla dönen Bordo-Beyazlılar'da teknik direktör Ömer Erdoğan zorlu mücadeleyi değerlendirdi. İyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen başarılı çalıştırıcı, "İkinci yarı, yeterince fırsat bulduk. Belki final paslarını, son vuruşları daha iyi yapabilseydik buradan 3 puanla da ayrılabilirdik" yorumunu yaptı.

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan: 3 puanla ayrılabilirdik

Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrılan Hatayspor'da yenilmezlik serisi 4 maça çıktı. Çıkışını sürdüren Bordo-Beyazlılar, İstanbul'dan puanla ayrılırken, teknik direktör Ömer Erdoğan da karşılaşmanın ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Oyundan memnun olduğunu söyleyen ve öğrencilerine teşekkür eden genç hoca, "Ayakta zor durulabilecek bir sahada iyi futbol vardı. İki taraf da galibiyeti aradı. Beşiktaş, baskılı bir oyunla başladı. Ne zaman ki golü yedik ve muhtemelen oyuncuların üzerindeki baskı azalınca biz de oynamaya başladık. İkinci yarı, yeterince fırsat bulduk. Belki final paslarını, son vuruşları daha iyi yapabilseydik buradan 3 puanla da ayrılabilirdik" dedi.

Hedefleri hakkında da konuşan Ömer Erdoğan şu ifadeleri kullandı:

"Sezona başlarken ilk 4 gibi bir hedefimiz yoktu. Yeni kurulan bir takım olarak ilk 10'da rahat bir konumda bitirmek istiyorduk. Bir dalgalanma yaşadık. Son 3-4 haftada yeniden toparladık. Şimdi böyle bir fırsat varsa değerlendirmek istiyoruz."

Haberin Devamı

YORUM YAZ