MENÜ

(ÖZET) Hatayspor - Gaziantep FK maç sonucu: 2-1

Atakaş Hatayspor, Süper Lig'in 9. haftasında bugün Gaziantep FK'yi konuk etti. Bordo-Beyazlılar Diouf (pen.) ve Kamara'nın golleriyle 3 puana uzanan taraf oldu. Gaziantep'te Sagal'ın tek sayısı puan için yeterli olmadı.

(ÖZET) Hatayspor - Gaziantep FK maç sonucu: 2-1

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında iki Güney ekibi; Hatayspor ile Gaziantep FK kozlarını paylaştı. Karşılaşmanın ilk yarısı orta alan mücadelesi şeklinde geçerken, ikinci 45'te goller arka arkaya geldi. 52'de Mame Diouf penaltıda hata yapmadı ve Hatayspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden sonra karşılıklı pozisyonlar yakalandı ancak golü bulan ekip yine Bordo-Beyazlılar oldu. 73'te Mohammed Kesselly Kamara farkı 2'ye çıkarttı.

Haberin Devamı

Bu dakikanın ardından Gaziantep rakip kaleye yüklendi. 82'de aradıkları golü Angelo Sagal kaydetti. Ancak Kırmızı-Siyahlılar'ın son anlarda beraberlik için gösterdiği çaba sonuç vermedi.

Karşılaşmadan başka gol sesi çıkmayınca mücadeleyi Hatayspor 2-1 kazandı. Bu sonuçla Bordo-Beyazlılar art arda ikinci galibiyetini alıp, 16 puana yükselirken, Gaziantep 11 puanda kaldı.

YORUM YAZ