MENÜ

Hatayspor-Erzurumspor maçı ne zaman oynanacak?

Geçtiğimiz günlerde 6 pozitif vaka bildiren Hatayspor koronavirüs şokuyla bir kez daha sarsıldı... Bordo-Beyazlılar dün de 11 futbolcusunun, teknik direktör Ömer Erdoğan'ın ve bir kulüp personelinin testinin pozitif çıktığını açıkladı. Bunun üzerine TFF, yarın oynanması gereken Hatayspor-Erzurumspor maçını ileri bir tarihe erteledi.

Hatayspor-Erzurumspor maçı ne zaman oynanacak?

Süper Lig'in yeni ekibi Hatayspor'a büyük şok... Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs, futbolu da vurmaya devam ediyor. Daha önce birçok kulüp pozitif vaka bildirirken, dün Hatay adeta kâbusu yaşadı. Geçtiğimiz günlerde 6 oyuncunun test sonucunun pozitif çıktığını açıklayan Akdeniz ekibi, dün de teknik direktör Ömer Erdoğan, 11 futbolcu ve 1 kulüp personelinin de virüse yakalandığını açıkladı.

Haberin Devamı

Hatayspor-Erzurumspor maçı ne zaman oynanacak?

17 futbolcusu izolasyonda olan Hatay normal şartlarda yarın Büyükşehir Belediye Erzurum'la kozlarını paylaşacaktı. Ancak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) gelişmeler üzerine söz konusu karşılaşmayı ileri bir tarihe erteledi. Maçın ne zaman oynanacağı önümüzdeki günlerde açıklanacak.

YORUM YAZ