MENÜ

Hatayspor Başkanı açıkladı! Boupendza'da son dakika

Geçtiğimiz sezon attığı 22 golle Süper Lig'de gol kralı olan Aaron Boupendza transferiyle ilgili Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş'tan flaş bir açıklama geldi.

Hatayspor Başkanı açıkladı! Boupendza'da son dakika

Geçtiğimiz sezon attığı 22 golle Süper Lig'de gol kralı olan Aaron Boupendza transferin gözde ismi oldu. Yurt içinden ve yurt dışından birçok takımın listesine giren Boupendza'nın transferi hakkında resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, "Aaron Boupendza geçtiğimiz sezon önemli bir performans sergiledi ve birçok takımın transfer listesine girdi. Boupendza için İngiltere ve Katar'dan transfer teklifleri geldi. Boupendza, Avrupa ve Türkiye'de futbol oynamak istediği için Katar'dan gelen teklifi kabul etmedi. Fenerbahçe'den resmi teklif gelmedi. Fakat geçtiğimiz aylarda Erol Bey(Bilecik) aracılığıyla Fenerbahçe ile sözlü bir diyaloğumuz oldu. Resmi bir teklif yok, olsa mutlaka arkadaşlarımız benimle paylaşırdı." dedi.

Haberin Devamı

Mame Diouf açıklaması

Mame Diouf hakkında da konuşan Savaş, "Mame Diouf, Hatayspor'da kalacak. Diouf takım kaptanımız olacak. Yeni yabancı kuralını düşünerek yerli genç futbolcular transfer ettik. Kenar pozisyonu için bir transferimiz var. Birkaç gün içinde açıklayacağız. Forvet içinde Boupendza'nın transferine bağlı görüştüğümüz iki isim var, alternatiflerimiz hazır. Boupendza kalmak isterse başımızın üstünde yeri var, biz Boupendza'nın kalmasını istiyoruz." ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ