MENÜ

Hastaneden basın açıklaması

Eskişehir Acıbadem hastanesi, Ediz Bahtiyaroğlu'nun ölümüne ilişkin basın açıklaması yaptı.

Hastaneden basın açıklaması

Açıklama şöyle:

Haberin Devamı

Vefat haberiyle tüm futbol camiası ve kamuoyunda olduğu gibi kurumuzda da büyük üzüntü yaratan Eskisehirspor Kulübü futbolcusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun, sağlık durumuyla ilgili sezon öncesi yapılan sağlık kontrollerine dair Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Ali Özatik'in açıklamasını, aşağıda kamuoyunun dikkatine sunuyoruz;

"Vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğumuz Eskisehirspor futbol takımının değerli oyuncularından Ediz Bahtiyaroğlu, 29.06.2012 tarihinde Acıbadem Eskişehir Hastanesi'nde, diğer tüm Acıbadem hastanelerinde de uygulandığı gibi sezon öncesi rutin sağlık kontrollerinden geçmiştir. Sezon öncesi rutin sağlık kontrolleri kapsamında; tüm sporcu ve teknik heyete olduğu gibi Ediz Bahtiyaroğlu'na da kulak burun boğaz, genel cerrahi, göz, ortopedi, iç hastalıkları ve kardiyoloji muayeneleri ile birlikte ayrıntılı tüm kan ve idrar tetkikleri, Eforlu EKG testi ve Ekokardiyografisi yapılmıştır. Bu tetkik ve muayeneler doğrultusunda kendisinin, genel sağlık durumunda herhangi bir problem görülmemiş, spor yapmasına engel bir durum tespit edilmemiştir.

Acıbadem Eskişehir Hastanesi olarak Ediz Bahtiyaroğlu'na Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm futbol camiasına başsağlığı dileriz."

YORUM YAZ