MENÜ

Hasan Şahin: ''Gaziantepspor yok olmasın''

Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin, FANATİK’e konuştu: “Gaziantepspor 40 yıl Süper Lig’de mücadele etti. Biz bu markayı ayakta tutmak için destek bekliyoruz. Sadece küçük bir kıvılcımla ben bu takımı yeniden Süper Lig’e taşıyacağım”

Hasan Şahin: ''Gaziantepspor yok olmasın''

2. Lig’de puan silme cezalarının yanı sıra geçmişten gelen ağır borç yüküyle ayakta kalma mücadelesi veren Gaziantepspor destek bekliyor. Kırmızı-Siyahlılar’ın patronu Hasan Şahin, dün FANATİK’e konuk oldu. Şahin, takımın geçtiği sıkıntılı süreci anlatırken destek verilmesi halinde eski başarılı günlerin çok uzakta olmadığına dikkat çekti. Gaziantep’in en önemli markasının Gaziantepspor olduğunu vurgulayan Şahin, şunları söyledi:

Haberin Devamı

“27 yıl aralıksız, 40 yıl Süper Lig’de mücadele etmiş bir kulübüz. Türk futboluna sayısız oyuncu kazandıran bir camianın yeri her zaman Süper Lig’dir. 180 milyon borçla genç oyuncularla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Ben ve ekibim 3 milyonu aşan bir bütçeyi kendimiz oluşturup bu takımı eski günlerine döndürmek için var gücümüzle çalışıyoruz.”

‘Sıkıntılar hep geçmişten’

“Kulübe başkan olduğumda 135 personelin buradan maaş aldığını gördüm. Bırakın çalışmayı kulübe uğramayan kişiler bile Gaziantepspor’un sırtından geçinmiş. Şu anda 11 kişiyle bu takımı idare ediyoruz. Göreve geldiğim günden bu yana valimizden attığım her adımın denetlenmesini istedim. Kendi dönemimden sorumlu olmak istiyorum. Ancak geçmişten gelen sıkıntılardan dolayı kafamızı kaldıramıyoruz.”

Haberin Devamı

‘Yasağı kaldıracağız’

Transfer yasağını kaldırıp eski günlerimize dönmek için şehrin desteğine ihtiyacımız var. Gazişehir’e verilen desteğin yarısı bize de verilsin. Bu takımı eski günlerine döndürmek hiç zor değil. Beni en iyi yıllarca kulüp başkanlığı yapan TFF Başkanımız Yıldırım Demirören anlar. Kendisiyle bugün bir görüşmem olacak. Bize bu süreçte küçük de olsa bir destek verilirse ayağa kalkacağımızdan yana en ufak bir şüphemiz yok. Gaziantepspor yok olmasın, bunun için uğraşıyoruz.”

YORUM YAZ