MENÜ

Hasan Kabze: Oynarsa kilit isim Onyekuru olur!

Süper Lig'in 26'ncı haftasında oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde iki takımda daha önceden forma giyen Ahmet Dursun ve Hasan Kabze, bir araya geldi.

Gelecek günlerde gerçekleştirilecek 'Şöhretler Turnuvası' hakkında bilgiler veren Hasan Kabze, Biz Ahmet ağabey ile karşılıklı oynamadık. Ancak iyi tanışıyoruz. Bizim tekrar sahada olmamız gerçekten çok güzel. Eskilere gerçekten özlem var. Ben, Ahmet ağabey, Tuncay Şanlı, Yattara olacak. Belki diğer organizasyonlarda daha geniş bir kadroyla çıkarız. Biz işimizi icra edebilecek haldeyiz. Güzel bir organizasyon dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ'IN İŞİNİN ZOR OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM

Hafta sonunda oynanacak derbi maç hakkında da görüşlerini paylaşan Hasan Kabze, Galatasaray'ın 9 haftalık bir çıkışı var. Bu çıkışta çok atan ve az gol yiyen bir takım var. Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmadı eleştirildi, şimdi hem saha içinde hem saha dışında ekip olmuş bir takım var. Birliktelik sahaya da yansıyor. 9 maçta 23 gol atmış bir takım var. Beşiktaş'ın işinin zor olacağını düşünüyorum. Taraftar olsa ekstra bir güç olacaktı. Beşiktaş'ın da inişli-çıkışlı bir performansı var. Güzel maç olsun. Bu maçta VAR'ı, hakemleri konuşmayalım. Bence bu sistem doğruyu ortaya çıkardı. Ben yararlı olduğunu düşünüyorum. Taktiksel anlamda oyuncuların, performanslarının konuşulduğu bir maç olsun şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

OYNARSA KİLİT İSİM ONYEKURU OLUR

Derbide oynaması halinde Onyekuru'nun kilit isim olacağını ifade eden Kabze, Oynarsa Onyekuru kilit isim olabilir. Kaleciler de çok önemli. Beşiktaş için ise bu isim Karius olabilir. Zaman zaman yapmak istemediği hataları var. Zevkli bir maç olacak. Hak eden, iyi oynayan, takım kazansın diye konuştu.

YORUM YAZ