MENÜ

Hasan Ali'den sıfır risk! Sakatlık...

Kırklareli maçında formasına kavuşan Hasan Ali Kaldırım, sahalara dönme konusunda bu kez temkinli davrandığını, o yüzden sürecin uzadığını söyledi.

Hasan Ali'den sıfır risk! Sakatlık...

Ayak tabanındaki sakatlığı sebebiyle takımdan iki aydır uzak kalan Hasan Ali Kaldırım, Kırklarelispor maçıyla tekrar sahalara döndü.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan tecrübeli futbolcu şu ifadeleri kullandı;

Fenerbahçe’nin tecrübeli sol beki, “İlk sakatlığımda hem ben biraz sabırsızdım hem de bulunduğumuz durum nedeniyle takımı yalnız bırakmak istemedim. Dirar’ın ameliyat olması nedeniyle bana ihtiyaç vardı. Tam hazır olmasam da direkt oynamaya başladım ve yeniden sakatlandım. İkincisinde riske girmedim, ciddi ve tedbirli davrandım. Şu an hiçbir sorunum yok” dedi.

“Sakatlığım nedeniyle uzun süre formamdan uzak kaldım. Yeniden sahalara döndüğüm için mutluyum. Futbol oynamayı özlemişim. Kendimi çok iyi hissediyorum. Maalesef ikinci kez tekrarladı aynı sakatlık. Bu kez ilkindeki hatayı yapmak istemedik. Biraz temkinli davrandık. Onun için biraz sahalara dönüşüm uzadı.

Haberin Devamı

İlk sakatlığımda hem ben biraz sabırsızdım hem de bulunduğumuz durum nedeniyle takımı yalnız bırakmak istemedim. Dirar’ın ameliyat olması nedeniyle bana ihtiyaç vardı. Tam hazır olmasam da direkt oynamaya başladım. Aslında her şey iyi gidiyordu. Bir ağrım yoktu ama Sivasspor maçından önce sakatlığım tekrarladı. Onun için biraz uzun sürdü. Durumu daha ciddiye aldık. Daha tedbirli davrandık. Şu an çok iyi hissediyorum kendimi. Kuvvetlendim ve hazırım. Hiçbir sorunum yok. Fiziksel açıdan bir sıkıntım da bulunmuyor.

Taraftarlara teşekkür ediyorum. Ben de onları özledim. Kariyerimde ilk kez böyle uzun bir sakatlık geçirdim. Durumun farkındayım. Önemli bir görev beni bekliyor. İnşallah onların güvenini boşa çıkarmam, yerine getiririm. Ciddi bir periyot bizi bekliyor. Zor bir süreçten geçiyoruz. Farklı bir durum söz konusu. Onun için ben de bir an önce takıma katkı sağlamak için sabırsızlanıyorum. Bir hafta 10 gündür takımla birlikte çalışıyorum. Kırklarelispor maçında 45 dakika oynadım, daha fazla risk almak istemedik.

Dirar çok iyiydi

Dirar sol bekte gerçekten çok iyi performans sergiledi. Kolay değil ben de Advocaat zamanında zorunlu olarak sağ bek oynadım. Dirar kendisine verilen görevi şimdiye kadar gayet iyi yaptı. Savaşçı bir oyuncu. Biz Dirar’ı çok seviyoruz. Sadece sol bekte değil her yerde oynar bunu biliyoruz, ona güveniyoruz bu konuda.”

Haberin Devamı

Yönetimin sol bek arayışıyla ilgili soruya ise Hasan Ali Kaldırım, “O konulara girmek istemiyorum. Bu konular beni aşar. Ben sadece şu an hazırım. Önümüzdeki 2-3 ayı iyi değerlendirip şampiyonluk yolunda mutlu sona ulaşmak istiyoruz” cevabını verdi.

YORUM YAZ