MENÜ

Cem Dizdar'dan Hasan Ali Kaldırım yorumu: Kolaycılığa kaçmamak gerekiyor!

Süper Lig'de son şampiyon Medipol Başakşehir, yeni sezona kayıpla başladı. Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor'a 2-0 mağlup olan Başakşehir'de yeni transferler Hasan Ali Kaldırım ve Rafael de forma şansı buldu. Yazarımız Cem Dizdar, yeni transferlerin performansını ve mücadeleyi TRT Spor'da değerlendirdi.

Süper Lig'in son şampiyonu Medipol Başakşehir, deplasmanda Süper Lig'in yeni ekiplerinden Hatayspor'a 2-0 mağlup oldu. Hatayspor'un golleri Selim Ilgaz (36') ve Helder Barborosa'dan (90+1') geldi.

Haberin Devamı

Başakşehir'de ise yeni transferler Hasan Ali Kaldırım ve Rafael mücadelede forma şansı buldu. Yazarımız Cem Dizdar, yeni transferlerin performansını ve mücadeleyi TRT Spor'da yayınlanan Spor Manşet programında değerlendirdi.

Cem Dizdar, ''Bir oyuncu üzerinden bu kolaycılığa kaçmamak gerekiyor. Sezonun başındaki maçlar, tedavinin/pansumanın nerelere yapılması gerektiğini anlatan karşılaşmalardır. Çünkü ne rakibini tanıyorsun ne kendi yapabileceklerinden o kadar emin değilsin. Tamam geçen sezonun şampiyonusun. Bir alışkanlığın var ama bu alışkanlığın sürdürülüp sürdürülemeyeceği sahada test edilmeli.'' yorumunda bulundu.

YORUM YAZ