MENÜ

Harun Tekin hatasıyla bu kez Fenerbahçelileri çıldırttı!

Başakşehir karşısında sebebiyet verdiği penaltıyı çıkararak kahraman olan Harun Tekin, Kasımpaşa karşısında saç baş yoldurttu! 21'de hatalı pasıyla golü ikram eden tecrübeli kaleci, 77'de de yine penaltı yaptırdı ancak bu kez kurtaramadı!.

Harun Tekin  hatasıyla bu kez Fenerbahçelileri çıldırttı!

Geçtiğimiz hafta Başakşehir deplasmanında sebebiyet verdiği penaltıyı kurtararak 2-1'lik galibiyete katkıda bulunan Harun Tekin dün de maçın kritik isimlerinden birisi oldu. Kasımpaşa'nın 21'de Hajradinovic'le bulduğu golde hatalı pasla adeta golü ikram eden tecrübeli file bekçisi, 2014-2015'ten bu yana ligde Muslera (17) ve Volkan Babacan'dan (15) sonra 13'le en fazla gole sebep olan 3. kaleci oldu.

Haberin Devamı

90'da ipten aldı

Tecrübeli eldiven 77'de bir kritik hata daha yaptı. Ceza sahası içinde Hajradinovic'i düşüren 31 yaşındaki kaleci, köşeyi tahmin etmesine rağmen penaltıyı kurtaramadı. Deneyimli file bekçisi 90'da ise Kanarya'yı ipten aldı. Luckassen'in sert kafa vuruşunda topu güçlükle kornere tokatladı. 90+7'de de Harun kalesini terk etti, Varga'nın uzaklardan şutu farklı şekilde auta çıktı, maç 3-2 sonuçlandı.

YORUM YAZ