MENÜ

Harry Kane gemileri yaktı

Harry Kane, tatilinin sona ermesinin ardından Tottenhamidmanına ikinci kez katılmadı. Manchester City'nin peşinde olduğu yıldız forvet bu hareketiyle, takımdan ayrılmak konusunda ne kadar ciddi olduğunu gösterdi.

Harry Kane gemileri yaktı

İngiltere Premier Ligi'nde Tottenham forması giyen Harry Kane, takımdan ayrılmak için resmen harekete geçti... Ülkesi İngiltere ile EURO 2020'de final oynayan Kane, Londra ekibinin ikinci kez yeni sezon öncesi yaptığı idmana katılmadı. 28 yaşındaki forvetin, kariyerine artık Manchester City'de devam etmek istediği konuşuluyor. Hatırlanacağı gibi City, yıldız forvet için bu yıl 100 milyon Pound'luk bir teklifte bulunmuştu. Ancak Tottenham'ın Başkanı Daniel Levy, Kane'i 150 milyon Pound'dan aşağı bir fiyata satmak istemediğini belirtmişti.

Haberin Devamı

Grealish'le birlikte...

Lacivert-Beyazlılar'la 2024'e kadar sözleşmesi bulunan Kane'in, bu haftanın sonlarına doğru takımla birlikte antrenmanlarda yer alması bekleniyor. Ancak golcü futbolcunun gelecek sorununun nasıl çözüleceği merak konusu. Gelişmeleri yakından takip eden City, Aston Villa'dan Jack Grealish'le birlikte Kane'i de kadrosuna katmak için tüm imkanlarını zorluyor. Bu arada Villa da, Grealish için 100 milyon Pound talep ediyor.

YORUM YAZ