MENÜ

Hargreaves yine sakatlandı!

Manchester United'ın sakatlığı nedeniyle 20 ay sahalardan uzak kalan orta saha oyuncusu Owen Hargreaves, yaklaşık 2 yıl sonra ilk 11'de başladığı ilk maçta yeniden sakatlanması nedeniyle 5 hafta daha forma giyemeyecek.

Hargreaves yine sakatlandı!

Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson, 3 gün önce 2-1 kazandıkları Wolverhampton maçında ilk 11’de sahaya çıkan ve 6. dakikada sakatlanan Hargreaves’in gelecek ayın ortasına kadar forma giyemeyeceğini söyledi.

Haberin Devamı

Ferguson, dizinin arkasından sakatlanan Hargreaves’in son idmanlarda iyi oynadığını ve bu nedenle kendisine ilk 11’de şans verdiğini, oyuncunun dizinde sorun olmadığını belirtti. 29 yaşındaki Hargreaves, 2008 kasımında sağ dizinden, 2009’un ocak ayında da sol dizinden ameliyat olmuştu. Yaklaşık 20 ay sahalardan uzak kalan Hargreaves, 2 Mayıs 2010’da Sunderland maçıyla sahalara dönmüş, başka bir sakatlık nedeniyle bu sezonun başını da kaçırmıştı.

Wolverhampton maçından önce son olarak 2008’in Eylül ayındaki Chelsea maçında ilk 11’de sahaya çıkan Hargreaves, 2007’de 17 milyon sterlin karşılığında Bayern Münih’ten transfer edilmişti.

YORUM YAZ