MENÜ

Hamza Hamzaoğlu Pandev ve Dzemaili'yi sildi!

Eskişehir karşısında gole ihtiyaç duyduğu anlarda Pandev'i ısınmaya bile göndermeyen Hamza hoca, Makedon golcüyü tamamen planlarından çıkardı. Dzemaili'nin ise artık varlığı-yokluğu bile belli değil.

Hamza Hamzaoğlu Pandev ve Dzemaili'yi  sildi!

Transferin son gününde Napoli’den alınıp Galatasaray’ın kadrosuna katılan Dzemaili ile Pandev, Sarı-Kırmızılı formayla büyük hayal kırıklığı yarattı. Hamza Hamzaoğlu, sezonun ikinci yarısında bu iki isimden faydalanma planlarını dile getirmişti. Ancak pratikte hiç de öyle olmadı. Öyle ki, Burak’ın sakatlığında Eskişehir deplasmanında tek yedek hücum gücü olmasına rağmen, Pandev ısınmaya bile gönderilmedi. Skor ihtiyacı duyulan dakikalarda Olcan ve Bruma gibi isimler tercih edildi. Yabancı kontenjanında yer tutan diğer isim Dzemaili’nin varlığıyla yokluğu bir. İsviçreli orta saha oyuncusunun da bundan sonra kadroya girmesi zor görünüyor.

Kupa maçı tek şansları

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda yarın Torku Konya’yı TT Arena’da konuk edecek. İşte Pandev ve Dzemaili’nin bu maçta belki de son kez Sarı-Kırmızılı formayı giymeleri bekleniyor. Ancak Galatasaray turnuvada yoluna devam ederse, bu ikili için yeni bir şans daha doğabilir.
Ergin Ataman'dan genç oyuncuya tokat!

Haberin Devamı
YORUM YAZ