MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray'a karşı en iyi skoru almak istiyoruz

Yeni Malatyaspor Tennik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'la oynayacakları karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulundu. Hamzaoğlu, bugün sahaya çıkarak ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.

Hamza Hamzaoğlu: Galatasaray'a karşı en iyi skoru almak istiyoruz

Süper Lig'in 21. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Galatasaray'ı konuk ediyor. Karşılaşma öncesinde ev sahibi ekibin teknik patronu Hamza Hamzaoğlu, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. İlk devreyi Galatasaray maçından iyi sonuç alarak kapatmak istediklerini belirten Hamzaoğlu, zorlu bir maç oynayacaklarını belirtti.

Haberin Devamı

İşte Hamza Hamzaoğlu'nun açıklamaları:

Ertaç'ın omuzunda hafif bir kırık oluştu geçen hafta. Samet aldı formayı. Samet de var Eray da var, Murat da var genç kalecimiz.

Önceki haftalara gelirsek 2 hafta iyi galibiyet aldık ama Galatasaray'la oynuyoruz. İlk yarının son maçı. Biz elimizden geleni yapacağız ve iyi bir sonuçla ayrılmaya çalışacağız. Galatasaray'da Muslera da döndü.

Tamamen maça odaklandık. Maaşlarla ilgili sorunlar yaşanan şeyler, bundan sonra da yaşanabilir. Oyuncularım çıkıp sahaya bizi ve Malatyaspor'u en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

YORUM YAZ