MENÜ

Hamza Hamzaoğlu: Bize yakışanı yapalım'

Aslan'ın teknik patronu Hamzaoğlu, Sivas maçı öncesi oyuncularıyla bir toplantı yapıp, “Şampiyon gibi oynayıp, iyi başlayalım. Nasıl başlarsak öyle gider. Kazanalım, bize yakışanı yapalım” ifadesini kullandı.

Hamza Hamzaoğlu: Bize yakışanı yapalım'

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Sivasspor maçı öncesi futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Kafile yola çıkmadan önce öğrencileriyle görüşen Hamza hoca, “Yeni sezon hepimize hayırlı uğurlu olsun. Zor bir maça çıkıyoruz. Ama biz şampiyon takımız. Şampiyon gibi oynayıp, iyi başlayalım. Nasıl başlarsak öyle gider. Elimizden geleni yapalım, kazanalım, bize yakışanı yapalım. Rakibi ciddiye alırsak, bunu başarmamak için bir sebep yok. Real Madrid maçını, Sivas’tan sonra düşünürüz. Ligin başında maksimum puan toplayabilirsek, yavaş yavaş rakipleri baskı altına alırız. Kimin ne transfer yaptığının önemi yok. Biz kendi işimize bakalım. Hepinize güveniyorum” dedi.

Başkan telefonla aradı

Bu arada kulüp başkanı Dursun Özbek’in, Hamza Hamzaoğlu’nun telefonla arayarak, ligin ilk maçı öncesi başarılar dilediği öğrenildi. Transfer çalışmaları hakkındaki görüşmeleri ise başkanın kardeşi Mehmet Özbek yürütüyor. Cüneyt Tanman’ın futbol şubesinden istifası sonrası, Florya’da Mehmet Özbek ve idari menacer Cenk Ergün isimleri ön plana çıkıyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ