MENÜ

Hamit Galatasaray kampında

Hamit Altıntop, dün gece geç saatlerde kampa katıldı. Milli yıldız, “Fatih hocayla tekrar beraber olduğumuz için mutluyum” derken; Cim Bom'un hocası, “Birçok Galatasaraylı dostumuz transferde devreye girdi” diye konuştu.

Hamit Galatasaray kampında

Galatasaray’da beklenen buluşma dün gece geç saatlerde gerçekleşti. Sarı-Kırmızılılar’ın önce menaceri Reza Fazeli, ardından ise kulübü Real Madrid’le anlaştığı Hamit Altıntop, Avusturya’daki kampa katıldı. Ayağının tozuyla teknik direktör Fatih Terim ve yönetici Abdurrahim Albayrak’la bir araya gelen deneyimli oyuncu, GS TV’ye transferiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Milli futbolcu, “Fatih hocayla tekrar beraber olduğumuz için mutluyum. Son günler biraz yoğun geçti. Heyecan var. İnşallah hepimiz için hayırlı olacak” dedi. Transfer sürecini de anlatan Hamit, “Fazla zor geçtiğini sanmıyorum. Bazı engeller oluyor. Başka bir takıma bağlıydım. Sözleşmem vardı, ama her şeyi düzgün şekilde yaptığımıza inanıyorum. İnşallah yarından (bugün) sonra hedeflerimize doğru ilk adımı atacağız. İlk başta takımı tanımak lazım. Zamanımızı iyi değerlendireceğiz. İnanıyorum ki hocamızın isteklerini yerine getirirsek, çok iyi ve başarılı bir sezon geçireceğiz” dedi.

‘Önemli bir karakter’
Transferde camianın önemli isimlerinin de payı olduğunu söyleyen Fatih Terim, “Birçok Galatasaraylı dostumuz devreye girdi. Telefonla, çeşitli yollarla kendisine ulaştılar. Onlara da teşekkür ediyorum” dedi. Teknik adam şöyle devam etti: “Hamit hem önemli bir isim, hem önemli bir oyuncu hem de önemli bir karakter. İnanıyorum ki, Galatasaray’a çok uzun yıllar faydalı olacaktır. Hamit Galatasaray’a, Galatasaray Hamit’e çok şey kazandıracaktır. Ben ona bir tek örnek verebilirim. Ben Galatasaray’a çok uzun yıllar önce geldim. Bu camia bana çok şey kazandırdı. Ben de elimden geleni kazandırmaya çalışıyorum. O da inşallah böyle olur, mutlu olur, mutlu eder.”

‘Birçok kulüp peşindeydi’
Abdurrahim Albayrak ise Hamit’e “Hoşgeldin” dedikten sonra, “Çok önemli teklifleri bir kenara bırakıp, Fatih hocama olan düşkünlüğü, dostluğu nedeniyle bize geldi. Birçok kulüp peşinde dolaştı, hepsinden haberim vardı. Ama Hamit bizi kırmayarak camiamıza katıldı” ifadesini kullandı. Hamit Altıntop’un bugün 11.00’de yapılacak antrenmana çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ