MENÜ

Hami Mandıralı Yanal'a yüklendi

Ümit Milli Takım'ın eski hocası, Ersun Yanal'ı kastederek, “Elinde bir kupası olmayan bir insana Türk futbolunu emanet ediyorlar. Bilgisayarla altyapıyı geliştirip, gençleri yetiştiremezsiniz” dedi.

Hami Mandıralı Yanal'a yüklendi

Hami Mandıralı’dan olay açıklamalar... Radyospor’a konuşan Ümit Milli Takım’daki teknik direktörlük görevinden ayrılan Trabzonspor’un “füzeci” lakablı unutulmaz golcüsü, Futbol Federasyonu yetkililerine yüklendi. Görevden alınma şeklinin çok yanlış olduğunu savunan Hami Mandıralı, “Almanya’ya oyuncu izlemeye gitmiştim. Dönüşte personel müdürü beni çağırıp, önümü kağıdı koyuyor, ‘oku da imza at’ diyor. Bir teşekkür edilemez miydi? Milli takımda olduğum için Şenol Güneş’in teklifini kabul etmedim. Bizim resmi maçımıza gelmeyenler önceki gün Sami Yen’de hazırlık karşılaşmasına gittiler. Levent Kızıl, ben görevdeyken bizim maç CD’lerini Raşit Çetiner’e izletti” diye konuştu.

‘Bilgisayarla gol atılır mı?’
Futbol Federasyonu’nun milli takımların tüm altyapısını emanet ettiği Ersun Yanal’ı kasteden genç teknik adam, “Teknolojiden tabiki faydalanacağız. Ama bilgisayarla altyapıyı geliştirip, gençleri yetiştiremezsiniz. Bilgisayarla insana gol attırırlar mı? UEFA Şampiyonu Terim’i yerden yere vuran zihniyet, elinde bir kupası bile bulunmayan birine Türk futbolunun geleceğini emanet ediyor” dedi.

Haberin Devamı
YORUM YAZ